1-årigt barselsvikariat: Projekt- og ideudvikler til Forenet Kredit

En af vores projektledere går på barsel, og derfor har Forenet Kredit brug for en barselsvikar for et år. Kunne det være dig?

Hvad skal du lave?

Dine opgaver vil variere som projektleder. Du vil få ansvar for dine egne projekter, mens du på andre opgaver vil være projektdeltager. Du vil blandt andet komme til at arbejde med vores klimaudvalg, og herunder Forenet Kredits deltagelse på klimafestivalen Tomorrow. Derudover skal du også være med til at arbejde med udvikling af nogle af vores partnerskaber.

Da både intern og ekstern kommunikation er vigtigt i jobbet, forventer vi, at du er præcis og hurtig på tasterne. Du er ambitiøs og god til at have og skabe overblik – og så er du ikke bange for at sige ”det fixer jeg”, når du tager ansvar for projekter og dag-til-dag opgaver.

Hvem er du?

Jobbet kræver, at du har erfaring med projektledelse, hvor du selv bidrager til løsningen af en opgave og kan få andre til også at bidrage – og ikke mindst, at du har fokus på at levere til de aftalte deadlines.

Vi forestiller os, du:

  • har en relevant videregående uddannelse og erfaring med projektledelse
  • er en dygtig formidler – både skriftligt og digitalt – der er vant til at producere, også under pres
  • er struktureret og forholder dig kritisk til de opgaver, der løber ind, stiller spørgsmål og sikrer dig, at kommunikationen understøtter de forretningsmæssige prioriteter
  • er en proaktiv, selvkørende og effektiv afslutter – der er vant til at koordinere med mange interessenter
  • er en holdspiller, der har blik for dine kolleger og løfter på både komplekse og driftsbetonede opgaver.

Da vi på flere måder opererer i en politisk verden, må du meget gerne have politisk interesse og forståelse.

Hvem er vi?

Forenet Kredit har et sekretariat på 13 personer og vi holder til på Kalvebod Brygge. Vi er foreningen bag Nykredit og Totalkredit. Vi arbejder for at sikre en både økonomisk og socialt bæredygtig realkredit i hele landet. Konkret udmønter vi dette via tre mærkesager, som du kan læse mere om på forenetkredit.dk.

Vil du vide mere om vikariatet, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Karsten Beltoft på mobil 3016 1111.

Tiltrædelse hurtigst muligt og frem til 1. oktober 2022.

Ansøgning og CV sendes til stilling@forenetkredit.dk