Partnerskab med Tænketanken Frej

Med en fælles interesse for bæredygtighed og landbrug er Forenet Kredit partner for den fødevarepolitiske Tænketank Frej.

Danmark har brug for en fødevareproduktion, som er bæredygtigt. Det er vigtigt, både for klimaet, for landbruget, og for alle de lokalsamfund og relaterede erhverv, som landbruget er knyttet til. Den yngre generation spiller en central rolle i dén udvikling. Derfor er Forenet Kredit gået i partnerskab med Tænketanken Frej. Frej arbejder for et fødevaredanmark, som bliver stadig mere bæredygtigt. Det gør de ved at engagere den unge generation og fødevareproducenter i udviklingen gennem viden, dialog og samarbejde.

Forenet Kredit har været i partnerskab med Frej siden 2020.

Sammen med Frej laver Forenet Kredit løbende aktiviteter, der sætter fokus på udviklingen af et bæredygtigt fødevaredanmark. Du kan læse mere om aktiviteterne her [henvisning til eksisterende/eksterne sider]:

Tænketanken Frej er en non-profit organisation, der arbejder for at fremme den bæredygtige udvikling af et samlet fødevaredanmark. Organisationen blev stiftet i 2018, og dens partnerskaber tæller bl.a. fødevareproducenter og dagligvarekæder, og interesseorganisationer som fagorganisationer, landbrugsorganisationer og finansielle virksomheder. Du kan læse mere om Frej her.