Forenet Kredit søger projektleder med ansvar for økonomi og IT

Forenet Kredit søger en proaktiv og ansvarsbevidst projektleder med ansvar for økonomi og IT. Hvis det er dig, så glæder vi os til at høre fra dig.

Hvad skal du lave?

Dine opgaver som projektleder i Forenet Kredit vil være meget varierende, og du vil få ansvaret for vores økonomi i samarbejde med koncernens økonomifunktion. Du vil også komme til at spille en vigtig rolle i forberedelsen og gennemførslen af vores årlige valg til repræsentantskabet, og herunder stå for kontakten til VP-Securities og andre eksterne parter, som leverer ydelser til valget. Du vil ligeledes blive involveret i arbejdet med Nykredits Fond, hvor du skal læse og vurdere ansøgninger samt lave indstillinger til fondens bestyrelse.

Dertil vil du også få ansvaret for dine egne projekter, mens du på andre opgaver vil være projektdeltager.

Hvem er du?

Jobbet kræver, at du har erfaring med projektledelse, hvor du selv bidrager til løsningen af en opgave, og kan få andre til også at bidrage – og ikke mindst, at du er struktureret og omhyggelig med fokus på detaljer og kan levere til de aftalte deadlines. Derudover har du et godt kendskab til IT, da du også bliver foreningens IT-ansvarlige.

Vi forestiller os, du:

  • har en relevant videregående uddannelse og erfaring med projektledelse
  • er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt
  • du er proaktiv, selvkørende og vant til at koordinere med mange interessenter
  • er en holdspiller, der har blik for dine kollegaer og løfter på både komplekse og driftsbetonede opgaver

Forenet Kredit opererer på flere måder i en politisk verden, derfor må du meget gerne have politisk interesse og forståelse.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgning og CV sendes til stilling@forenetkredit.dk.
Ansøgningsfrist den 18. juni 2021.

Hvem er vi?

Forenet Kredit har et sekretariat på 13 personer og vi holder til på Kalvebod Brygge i København. Vi er foreningen bag Nykredit og Totalkredit. Vi arbejder for at sikre en både økonomisk og socialt bæredygtig realkredit i hele landet. Konkret udmønter vi dette via tre mærkesager, som du kan læse mere om på forenetkredit.dk.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte enten organisationskonsulent Tore Bang Heerup på tlf. 44 55 53 81 eller vicedirektør Karsten Beltoft på tlf. 3016 1111.