Valg 2020

Carl Johan Sørensen

Valgområde: Syd- og Sønderjylland

Info

Carl Johan Sørensen

Selvstændig

Har du spørgsmål til Carl?

Send en mail

kandidat-erhverv

Uddannelse

Direktør og ejer af CJS Ejendomsinvest. Reg. revisor med cand. merc. aud. uden hovedopgave. HD i regnskab og revision. Født den 28. januar 1968.

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Forenet Kredit er den største finansielle institution på realkreditområdet. Jeg vil arbejde for at Nykredit forbliver en medlemsejet kreditforening der tilbyder lån i alle dele af landet til konkurrencedygtige priser.

Hvad er dine mærkesager?

1. Verdens bedste boliglån 2. Realkredit også når der er krise. 3. Lån til vores børn. 4. Lån til hele Danmark også i yder kommunerne.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Repræsentantskabets vigtigste rolle er at eje aktiemajoriteten i Nykredit. Jeg vil arbejde på at ejerandelen ikke på nogen måde bliver udvandet. Herunder vil jeg være med til at styrke demokratiet i Forenet Kredit.

Den danske realkreditmodel skal bevares i al fremtid. Nykredit skal levere de bedste produkter og være markedets billigste uden at gå på kompromis med servicen.Nykredit Bank skal havde en høj moral med hensyn til skatteunddragelse og hvidvask og være en bank som omverdenen respekterer.

Lidt om mig

Kompetence oversigt: Selvstændig erhvervsdrivende i mere end 10 år. Bestyrelsesmedlem i EWII - Trekantsområdets energikoncern Bestyrelsesmedlem i Fredericia Fjernvarme a.m.b.a. Bestyrelsesmedlem i VAF Fonden (Jysk Fynske Medier)

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail