Valg 2020

Dorthe Lund Kaack

Valgområde: Fyn

Info

Dorthe Lund Kaack

Direktør

Har du spørgsmål til Dorthe?

Send en mail

kandidat-erhverv

Uddannelse

Ph.d i statkundskab Cand.scient.pol i Statskundskab

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Forenet Kredits vigtigste opgave er at fremtidssikre den unikke danske realkreditmodel. En model der forsat skal udvikles således, at private låntager og erhvervslivet også i fremtiden kan få bæredygtige og billige lån i fast ejendom. Jeg ønsker at være med til at fastholde og videreudvikle Forenet Kredit og selskaberne i Nykredit koncernen som foreningsejede stærke finansielle selskaber, der kan yde lån til køb af fast ejendom i alle dele af landet.

Hvad er dine mærkesager?

At fremtidssikre dansk realkredit til gavn for de næste generationer. At Forenet Kredit som ejer, lægger vægt på og arbejder aktivt med verdensmålene. At Forenet Kredit har fokus på at drive både Nykredit og Totalkredit konkurrencedygtigt og kommercielt til gavn for kunder og investorer.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

• Fremtidssikre dansk realkredit til gavn for de næste generationer. • Drive både Nykredit og Totalkredit konkurrencedygtigt og kommercielt til gavn for kunder og investorer i hele Danmark. • Arbejde aktivt for at være en forening med høj grad af medlemsdemokrati • Lægge vægt på og arbejder aktivt med verdensmålene.

Lidt om mig

Jeg er 41 år og bor i Odense sammen med min mand og tre børn. Jeg er uddannet ph.d. i statskundskab og er i dag direktør i holdingselskabet C.C.N Holding A/S. Derudover sidder jeg i en række erhvervsbestyrelser og kulturbestyrelser.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail