Valg 2020

Tobias Jørgensen

Valgområde: Syd- og Sønderjylland

Info

Tobias Jørgensen

Salgschef

Har du spørgsmål til Tobias?

Send en mail

kandidat-erhverv

Uddannelse

Highschool Student, Pocatello High School afgangs år 2001 HF student fra Kolding Amts gymnasium afgangs år 2004. Befalingsmand ved Dronningens Artilleri regiment år 2006. Erhvervsuddannet anlægsstruktør og kloakmester år 2012.

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Som formand på Kolding havn, og bestyrelsesmedlem i Esther og Hans Clausens Mindefond har jeg mulighed for at følge udviklingen og tilknytningen til mellem disse og Nykredit. Det er spændende da der er tale om en veletableret "gammel" virksomhed og en helt ny virksomhed. Desuden er jeg erhvervsuddannet og er meget praktisk anlagt, jeg tror på at det vil være sundt med et bredt persongalleri i repræsentantskabet, det kan jeg bidrage med, og stiller derfor mit mandat til rådighed.

Hvad er dine mærkesager?

1) Fair lån i hele Danmark. 2) De bedste rammer for vækst i små og mellemstore virksomheder. 3) Socialøkonomisk sigte i det vi gør.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Fremtidssikring af vores økonomi. Mange spår, men ingen kender dagen før solen går ned. Nogen fremtidsforskere forudser et fortsat stigende arbejdsbehov de kommende 4-6 år, hvilet naturligt vil skabe økonomisk vækst, lad os håbe og tro på dette, andre taler om "the everything bubble", der er en økonomisk krise større end sidste finanskrise, en negativ indlånsrente er forhåbentligt med til at regulerer/udsætte en evt. kommende krise. Det er min klare overbevisning at vi som pengeinstitut skal ruste os til det positive og værne os mod det negative. Og generel sikker drift.

Handling er det bedste udtryk for holdning!P. Søderberg.

Lidt om mig

• Tobias Kristian Jensen Jørgensen • Født 8/8-1984 • Gift med Tina siden september 2010 • 3 børn i alderen 4-9 år Jeg er resultatskabende projekt og salgschef ved Lunderskov Nybyg, med mere end 13 års brancheerfaring inden for byggeri. Jeg motiveres af at skabe udvikling og resultater gennem meningsfulde relationer og nye forretningsmæssige tiltag. Gennem hele min karriere i byggebranchen, har jeg været optaget af at gøre min indflydelse gældende, hvilket har givet mig mange spændende arbejdsmæssige udfordringer og opgaver. Siden min tid i forsvaret, har jeg arbejdet med ledelse, og/eller opkvalificering af mennesker. Derfor falder det mig naturligt at tage ansvar og gå forrest når der skal ydes en ekstra indsats. I hjemmet har vi en sund omgangstone, hvor vi taler pænt og hjælper hinanden. Det er vigtigt for Tina og mig at vores børn får forståelse for værdien af at lave noget, derfor har alle tre børn også pligter, samtidig lægger vi vægt på at man skal være rummelig og respekterer/accepterer andre menneskers forskelle. Da jeg arbejder meget og befinder mig godt med det, har vi i fællesskab valgt at Tina arbejder på nedsat tid, så der er tid til at hente bringe børn, og holde styr på hus og hjem, så vi kan koncentrere os om at være familie når vi alle er hjemme sammen. Jeg holder rigtig meget af at tilbringe tid med venner, men familielivet er det vigtigste for mig, og derfor taler vi rigtig meget om hvad vi forventer af hinanden, og jeg har fuld opbakning på hjemmefronten, til både arbejde, politik og bestyrelsesarbejde

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail