Valg 2020

Trine Wagner

Obligationsejer

Info

Trine Wagner

Adm. Direktør

Har du spørgsmål til Trine?

Send en mail

kandidat-obligationsejer

Uddannelse

BBA, International Business, Schiller International University, Madrid, Spanien Adm. direktør i Wagner Ejendomme Næstformand i ProDomus (Aalborg Grundejerforening)

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

I kraft af mit hverv som privat udlejer er jeg som låntager tæt på den unikke danske realkreditmodel, og jeg har gennem mere end 20 år haft et tæt samarbejde med Nykredit. Gennem repræsentantskabet i Forenet Kredit har jeg mulighed for at påvirke den vej Nykredit skal gå, til gavn for både private og erhvervslivet. Ved at sikre de rigtige lån til erhvervslivet, i mit tilfælde boliger til udlejning, kan vi være med til at sikre boliger til rimelige priser til alle. Jeg har været medlem af repræsentantskabet i Forenet Kredit de sidste fire år, og genopstiller da jeg gerne vil være med til at udøve indflydelse og bidrage, hvor det er muligt, og arbejde for den danske realkreditmodel, med lån til hele Danmark.

Hvad er dine mærkesager?

Det byggede miljø betyder meget for mig, og realkredit er en vigtig del af dette. Jeg vil gerne være med til at sikre den danske realkredit model. Jeg ønsker at være med til at udvikle og forbedre medlemsdemokratiet i Forenet Kredit.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Foreningen skal sikre at Nykredit har fokus på ordentlighed, samtidig er det vigtigt at Nykredit har bedst mulige priser, og kan drive en sund virksomhed.

Foreningsejerskabet er vigtigt. Vi skal fastholde muligheden for fair lån til hele Danmark,og det gøres bedst som foreningskontrolleret virksomhed.

Lidt om mig

Jeg er 50 år, og bor i Nibe. Jeg har taget mine uddannelser i London og Madrid, og har nydt at bo 6 år i England og Spanien, inden jeg som 25 årig kom tilbage til Danmark, for at arbejde i familevirksomheden. De første år i familens tøjvirksomhed, og de seneste 22 år med at opbygge en betydelig ejendomsportefølje, som stadig er ejet af familien. Jeg er meget engageret i det jeg brænder for, og deltager gerne hvor det er muligt at have indflydelse.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail