Valg 2019

Kirsten Vang Nielsen

Valgområde: Østjylland

Info

Kirsten Vang Nielsen

Health Technology research business development manager

Har du spørgsmål til Kirsten?

Send en mail

kandidat-privat

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg stiller op for at repræsentere de helt almindelige boligejere, som er i mindretal i repræsentantskabet, men er i flertal blandt låntagerne. Jeg vil kæmpe for medlemsindflydelse og repræsentativt demokrati. For at citere Astrid Lindgren: »Når mennesker, der har magt, holder op med at lytte, så er det på tide at skifte dem ud.«

Hvad er dine mærkesager?

Forenet Kredit og dermed Nykredit og Totalkredit er den sidste medlemsejede realkreditforening i Danmark. Jeg vil arbejde for at forenet kredit bevarer denne 200 år gamle tradition for medlemsejet realkredit. Jeg er en almindelig boligejer, og vil gerne repræsentere de mange almindelige boligejere, som har brug for realkreditlån, men ikke har en økonomisk baggrund. Jeg vil arbejde for at de almindelige boligejere får en god viden om boliglån på en pædagogisk måde.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Sikre stabil boligøkonomi for de mange boligejere, som frygter både rente og bidragsstigninger og arbejde for at Nykredit og Totalkredit har kunden i fokus. Jeg vil støtte en bæredygtig forretningsstrategi som er i overensstemmelse med FNs verdensmål. Jeg er stor tilhænger af andelstanken og vil kæmpe mod børsnotering af Nykredit, hvis det igen skulle blive bragt op.

Lidt om mig

Efter 35 år som kræftforsker, har jeg de seneste 5 år beskæftiget mig med forskningssupport, bl.a. patentering af forskningsresultater, fundraising, netværksdannelse og projektledelse. Er pt ansat på Aarhus Universitet, institut for ingeniørvidenskab. Privat bor jeg med min mand og hundehvalp i Ry med udsigt til Knudsø. Jeg har en søn og 3 bonussønner. Vi ynder at sejle på Silkeborgsøerne og besøge Himmelbjerget og andre smukke steder i søhøjlandet.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail