Valg 2020

Morten Martin Bang

Valgområde: Fyn

Info

Morten Martin Bang

Ejer af Morten Bang Invest ApS og Underviser hos UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Har du spørgsmål til Morten?

Send en mail

kandidat-privat

Uddannelse

Cand.merc.aud. Professionsbachelor i Finans

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg stiller op til Repræsentantskabet fordi den danske realkredit er vigtig at værne om, så boligejerne sikres lave renter og attraktive lån, også i fremtiden. Det er vigtigt for mig, at vi sikrer fremtiden for realkreditten, som vel nok er verdens bedste finansieringsform til boliger – og det gælder ikke mindst, fordi det samtidig er blandt de absolut billigste.

Hvad er dine mærkesager?

Mine mærkesager er: - Billige realkreditlån - Kundernes interesser - Ansvarlig bank og realkredit - Ansvarlighed og ordentlighed - Mere moderne valgsystem i foreningen

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

I fremtiden er det vigtigt, at Forenet Kredit fortsætter med at være en stærk majoritetsejer i Nykredit, så vi aldrig glemmer kundernes interesser. Samtidig skal Nykredit være en bank, der går forrest i finansbranchen, når det handler om ansvarlighed. Vi skal opføre os ordentligt og være det gode eksempel i den finansielle sektor i Danmark. Vi tænker langsigtet og går ikke efter de hurtige, nemme og tvivlsomme fortjenester. Forenet Kredit skal være ansvarlige og ordentlige. Gode klassiske dyder i en moderne forening, som skal forblive aktuel og modernisere med mere tidssvarende valgsystem og endnu mere kommunikation til kunderne, som jo også er vores ejere.

Vi skal sikre fremtiden for realkreditten, som vel nok er verdens bedste finansieringsform til boliger – og det gælder ikke mindst, fordi det samtidig er blandt de absolut billigste.

Lidt om mig

Privat er jeg gift og har 2 børn på 1,5 og 0 år. Til dagligt investerer jeg i ejendomme, primært i Odense, samt underviser i erhvervsøkonomi og finansiering på UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole. Økonomi og investering er min store passion, som jeg forsøger at sprede både vha. undervisning samt de mange foredrag, jeg holder rundt i landet om aktier og ejendomme. Økonomi skal gøres tilgængeligt og interessant for flere, så vi alle kan få endnu mere ud af vores økonomi og øge friheden i vores liv. Det er friheden til at vælge, der gør os lykkelige.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail