Valg 2020

Peter Skou

Valgområde: Syd- og Sønderjylland

Info

Peter Skou

Direktør

Har du spørgsmål til Peter?

Send en mail

kandidat-privat

Uddannelse

Handelsskole, traditionel erhvervsfaglig uddannelse Autodidakt

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg stiller op fordi jeg mener det er ekstremt vigtigt at værne om det fantastiske koncept, der hedder kreditforeningslån, som må betegnes som værende en af de mest socialt ansvarlige former for bolig- og erhvervsboliglån. Samtidig er det vigtigt at værne om tanken, som ligger i Forenet Kredit i at være "et andelsforetagende".

Hvad er dine mærkesager?

Det er vigtigt at have en sund og stærk økonomi for banken, således at den kan vokse og overholde alle internationale, finansielle krav. Samtidig er det vigtigt, at man har et socialt ansvar og praktiserer dette; dette kan kun gøres ved bankens robusthed. Derfor er mærkesagerne, som er lagt af det nuværende repræsentantskab omkring verdens bedste boliglån og boliger i hele Danmark, de væsentligste mærkesager for mig.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

At bevare og udbygge bankdriftens stærke økonomiske position, idet banken er underlagt meget strenge internationale, finansielle regler. At sikre robusthed til dårlige tider.

Det vil være med ydmyghed, at jeg vil gå til opgaven om at skaffe vælgere nok til at komme i repræsentantskabet. Og det vil være med ydmyghed, at jeg vil tale de private ejeres sager i repræsentantskabet.

Lidt om mig

Bosiddende i Vejle med min hustru gennem ca. 20 år, 4 udeboende børn. Til daglig ejerleder og kommerciel direktør i R2 Group Holding, som hovedsageligt arbejder indenfor foderstofingredienser og fødevareprodukter produceret i det Sønderjyske. Samtidig formand for BusinessVejle, som er Vejles erhvervslivs talerør, både lokalt, regionalt og nationalt. Har siddet i den tidligere regerings Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst. Sidst, men ikke mindst, er jeg inkarneret Liverpool tilhænger :-)

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail