Valg 2020

Renate Irmgard Gregersen

Valgområde: Sjælland og Bornholm

Info

Renate Irmgard Gregersen

Centerleder

Har du spørgsmål til Renate?

Send en mail

kandidat-privat

Uddannelse

Master i etik og værdier i organisationer Lederuddannelser Klejnsmed ( tysk: Bauschlosser) Yogalærer Jeg har gennem mange år været leder indenfor handicap- og sundhedsområdet.

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg genopstiller til repræsentantskabet, fordi jeg oplever at det nytter at engagere sig til gavn for kunderne. De sidste år har jeg kunne yde mit bidrag til repræsentantskabets modernisering og øget tilgængelighed. Dialoger og debatter har skubbet ForenetKredit endnu mere i retning af inddragelse og gjort foreningen mere bevægelig. Bl.a. har jeg været i udvalget vedr. medlemsstrategi, som har til formål at engagere flere mennesker i foreningen. ForenetKredit har indflydelse på mange menneskers liv og vores samfundets som helhed. Jeg ser det som min rolle at arbejde for ForenetKredit som en kundeejet virksomhed, for en langsigtet og bæredygtig strategi, og for at fair boliglån til Danmark

Hvad er dine mærkesager?

Det er vigtigt at ForenetKredit arbejder for at sikre boligejere stabile boliglån i hele Danmark, også i yderområderne. Boligejere og fremtidige boligkøbere skal kunne føle sig trygge ved at have et boliglån som typisk strækker sig over mange år, også når der kommer samfundsudfordringer. Jeg har arbejdet for ForenetKredits rabatmodel i form af kundekroner, som jeg syntes er helt særlig og passer godt til en foreningsejet virksomhed.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Rejsen mod at blive en mere moderne, åben og demokratisk forening er langt fra slut og skal også arbejdes for i fremtiden. Viden og information skal formidles nemt til alle kunder i Nykredit og Totalkredit. At kunne tilbyde gode og fair lån, også i fremtiden, til mange mennesker en anden vigtig sag som repræsentantskabet skal arbejde for. At fastholde og udvikle den unikke model som en foreningsejet virksomhed ser jeg som værdifuld at fortsat holde fokus på.

Lidt om mig

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail