Valg 2020

Samuel Mittag

Valgområde: Sjælland og Bornholm

Info

Samuel Mittag

Cand.jur

Har du spørgsmål til Samuel?

Send en mail

kandidat-privat

Uddannelse

Jurist

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Ønsker at opnå indflydelse i foreningen, hvor det tiltaler mig at kæmpe for lånetagernes interesser. Således at det ikke blot bliver en pengetank, som skaber større og større overskud.

Hvad er dine mærkesager?

Danmarks har nogle af verdens bedste og billigste boliglån

Vi skal fortsætte med at være best i class, vores helt unikke system skal bevares til fremtiden. Konkurrencen og tilgængeligheden skal bevares til den kommende generation. Medlemsdemokratiet i Forenet Kredit skal fortsat have fokus og gerne styrkes. Overskuddet skal fortsat komme lånetagerne til gode. Større gennemsigtighed i forhold til beslutningen for bidragssatser.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Dine børn og børnebørn skal tilbydes de samme gode og attraktive lånemuligheder som du og jeg har fået tilbudt. Såfremt lovgivningen og de samfundsmæssige forhold tillader dette.

Er det den helt rigtige måde medlemsdemokratiet fungerer på i Forenet Kredit?

Systemet skal bevares, og der skal værnes om lånetagerne, for uden lånetagere, var der slet ingen forening.

Bidragssatserne bør stadigvæk diskuteres. En rapport fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen fra feb. 2019, vurderer, at realkreditinstitutterne under ét allerede opfylder eller er meget tæt på at opfylde de krav, som ville gælde i dag, hvis det antages at Basel-reglerne i 2027 allerede var trådt i kraft.

Uden lånetagere var der ingen forening.

Lidt om mig

Jurist med finansiel baggrund. Er uddannet både Finansøkonom og jurist. Har tidligere arbejdet for Finanstilsynet, Danske Bank samt i et privat investeringsselskab. Opgaven for Forenet Kredit tiltaler mig, hvor at jeg tror at jeg besidder en god forståelse for opgaven, ligesom at jeg er overbevist om at jeg kan levere en stærk og udadvendt profil til Forenet Kredit.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail