Valg 2020

Sys Demant

Valgområde: Fyn

Info

Sys Demant

IT Konsulent

Har du spørgsmål til Sys?

Send en mail

kandidat-privat

Uddannelse

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Fordi jeg som kvinde har en stor interesse i at sikre konkurrencedygtige og forståelige kreditforeningsvilkår for alle i hele Danmark. Jo bredere repræsentantskab, jo flere meninger repræsenteres. Jeg interesserer mig for økonomi, og vil gerne have mest mulig indflydelse på min egen. Min påstand er, at der i de fleste familier som regel kun er et medlem, der har styr på økonomien. I et land, med en skilsmisseprocent på næsten 50, giver det ofte en økonomisk taber. Derforuden kan det være svært at komme tilbage, eller ind på boligmarkedet med én indkomst. Det synes jeg er vigtigt at gøre opmærksom på.

Hvad er dine mærkesager?

At gøre realkreditlån overskuelige, nemme, måske endda interessante at forstå, selvom man ikke har den store økonomiske interesse eller indsigt. Men det er supervigtigt.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Forenet Kredits formål er at sikre en ligeværdig og socialt bæredygtig finansiering af Danmark. Til det formål er der allerede defineret tre mærkesager, som jeg synes er vigtige at arbejde videre med: Dansk realkredit - også om 200 år Hele Danmark Vi deler overskuddet

Lidt om mig

Jeg er 51 år, bosiddende i Strib. Jeg har 2 drenge, som inden for en årrække skal ind i boligmarkedet. Jeg er IT projektmedarbejder inden for sundheds IT, og har en baggrund som lægesekretær, hvor jeg har stået for økonomistyring i lægepraksis. I de senere år har jeg aktivt taget ansvar for min økonomi, og administrer i dag med succes min egen pension og opsparing i aktier.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail