Kom til informationsmøde 2016

Forenet Kredit holder informationsmøder i Aalborg og Odense forud for valget i Nordjylland og på Fyn (valgområde VII og III). Alle, der er interesserede i at stille op som kandidat til foreningens repræsentantskab, er velkomne.

På to åbne møder klæder vi kommende kandidater på til valget til Forenet Kredits repræsentantskab. Valget finder sted i 2017 i valgområderne Nordjylland og Fyn, hvor medlemmer af foreningen skal stemme henholdsvis otte og 10 kandidater ind i det 104 mand store repræsentantskab.

Alle er velkomne

På informationsmøderne den 3. og 4. oktober i henholdsvis Aalborg og Odense vil vi fortælle om de kommende valg.  Det er Forenet Kredits formand, Nina Smith, og foreningens direktør, Louise Mogensen, der står klar til at orientere om kriterierne for at blive kandidat og fortælle, hvad en plads i vores repræsentantskab indebærer. Der vil også være tid til spørgsmål fra de fremmødte.

Informationsmøderne er primært for kunder i Nykredit eller Totalkredit, som har lyst til at blive medlem af foreningens repræsentantskab. Men alle er velkomne.

Foreningen bag Totalkredit og Nykredit

Repræsentantskabet er øverste myndighed for Forenet Kredit, hvis medlemmer alle sammen er kunder i Nykredit eller Totalkredit. Det er gennem repræsentantskabet, at vores medlemmer får indflydelse. Enten ved at stemme til valget, eller ved selv at stille op som kandidat.

Repræsentantskabet vælger bl.a. vores bestyrelse, der udstikker retningen for det aktive ejerskab af Nykredit-koncernen, som foreningen er hovedaktionær i. Vores overordnede formål er at sikre boligejerne stabile boliglån i hele landet – både nu og i fremtiden.

Du kan læse mere om vores forening her. 

Vi søger nordjyske og fynske kandidater

Vi har delt landet op i syv valgområder for at sikre en geografisk spredning af medlemmerne i repræsentantskabet. Næste år er der valg i disse to områder:

  • I valgområde VII, Nordjylland, som dækker kommunerne Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Norddjurs, Rebild, Randers, Vesthimmerland og Aalborg. Her skal vi finde otte medlemmer (fire i valggruppen Privat og fire i valggruppen Erhverv)
  • Og i valgområde III, Fyn, som dækker kommunerne Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Middelfart, Nordfyn, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø. Her skal vi finde 10 medlemmer (fem i valggruppen Privat og fem i valggruppen Erhverv).

Hvem kan blive kandidater?

Medlemmer af Forenet Kredit kan stille op til repræsentantskabsvalget i det valgområde, hvor de har fast bopæl, eller i det valgområde, hvor de ejer en ejendom, der er belånt i Nykredit eller Totalkredit.

Du kan se, hvem der kan blive medlem af Forenet Kredit her. 

For virksomheders vedkommende kan et medlem af ledelsen repræsentere virksomheden og stille op i det valgområde, hvor virksomheden har hjemsted eller i det valgområde, hvor virksomheden ejer en ejendom, der er belånt i Nykredit Realkredit A/S eller i Totalkredit A/S.

Du kan læse mere om, hvordan du bliver kandidat her. 

Kom og hør nærmere


Aalborg

Tid og sted: Den 3. oktober, kl. 17-19 i Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2, 9000 Aalborg.

Odense

Tid og sted: Den 4. oktober, kl. 17-19 i Kongressalen, Asylgade 7-9, 5000 Odense C

Ingen tilmelding –  vi åbner dørene og håber på din interesse.