Hele Danmark

Fair og lige lån fra nord til syd og øst til vest

I Forenet Kredit arbejder vi for, at dansk realkredit bliver ved med at kunne rumme flest mulige boligejere i hele landet. Fra Blåvand i vest til Christiansø i øst, Skagen i nord og Gedser i syd.

I land & by

Der er i alt 1,8 mio. boligejere i Danmark, som har en realkreditbelåning – og de fordeler sig ud over hele landet. Læs bare vores undersøgelse fra 2021 her. Forenet Kredit lægger vægt på, at danskernes ønsker og behov til bolig kan opfyldes – lige meget om man vil bo i en trelænget gård på landet eller i en toværelses i byen.

Lån til alle aldre

Og så skal det ikke være alderen, der er afgørende for om man kan få et realkreditlån. Forenet Kredit mener, at der skal være lån til både unge førstegangskøbere og ældre på pension.

Vi hylder det lokale initiativ

I Forenet Kredit tager vi et samfundsansvar ud over det forretningsmæssige. Vi hylder de danskere, der gør en ekstra indsats for deres lokalmiljøer, vi støtter op om foreningslivet i hele Danmark, og vi ønsker at gøre en konkret forskel for social bæredygtighed på tværs af landet.

Årets Landsby og Årets Ø

Hvert år uddeler vi for eksempel priser til Årets Landsby og Årets Ø. Vi vil gerne støtte og udvikle landdistrikterne i Danmark – og med priserne kan vi fejre og skabe opmærksomhed om de små lokalsamfund, der i fællesskab søger løsninger på deres udfordringer.
Læs mere her.

Partnerskab og fælles værdier

Som en af Danmarks største foreninger vil vi også gerne gøre noget særligt for den danske foreningskultur. De fleste af os har som barn været medlem af en idrætsklub og har oplevet foreningslivets glæder og sammenhold. Vi har indgået et partnerskab med DBU, så vi kan være med til at udvikle og understøtte det lokale foreningsliv i de danske fodboldklubber. Hele vejen fra de små klubber til landsholdene. Vi støtter både kvinder og herrer, børn og voksne – over hele landet.
Læs mere om partnerskabet her.

For alle nu og i fremtiden

De danske foreninger er med til at styrke sammenhængskraften i Danmark. Og det er det danske realkreditsystem også. Det skyldes, at alle låntagere betaler det samme for samme lån, uanset køn, postnummer og formue. Det er vores mål, at det skal blive ved med at være sådan for alle nu og i fremtiden.

Træerne vokser ind i himlen. Hvis bare vi står sammen

Som en del af vores samfundsansvar, vil vi også gøre en forskel for vores klima. For eksempel har vi stiftet Nyskovfonden sammen med Nykredit og Østifterne. Det er en fond, der har til formål at etablere ny skov over hele Danmark. Som et af de bedste værn mod de klimaudfordringer, vi står over for i dag, er træerne en vigtig og langsigtet investering. Derfor er de første træer også allerede plantet, og du kan læse mere her.

Værd at kæmpe for

Der er nok at være stolt af. Og med vores realkreditmodel har vi et unikt system, der sikrer fair adgang til boliger for alle. Men verden er blevet mere global, og strømninger inden for finanssektoren i EU vil i de kommende år udfordre vores realkreditsystem. Derfor skal vi kæmpe for at bevare det – ikke kun for vores egen skyld, men også for de fremtidige generationers skyld.

Del siden:
FacebookLinkedInCopy Link