Anya Eskildsen

Adm. direktør for Niels Brock, cand.polit.

Info

Anya Eskildsen


Adm. direktør for Niels Brock, cand.polit.
2670 Greve

  • Email: aes@brock.dk
  • Valgår: 2018-2022
  • Valgområde: København og Nordsjælland
  • Valggruppe: Privat
  • Følg mig på:

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg stiller op til repræsentantskabet med et udpræget kundefokus, og dermed ønsket om at sikre optimale forhold for Forenet Kredits kunder. Som øverste myndighed er det repræsentantskabets opgave at sikre langsigtede og bæredygtige løsninger til gavn for Totalkredit, Nykredit samt ikke mindst kunderne.

Hvad er dine mærkesager?

At Nykredit/Totalkredit:

  • er det mest kundevendte realkreditinstitut/bank i Danmark
  • har de bedste finansielle løsninger til både privatpersoner og virksomheder
  • er anerkendt for høj etik og ordentlighed i alle sammenhænge

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Kunderne – uden kunder ingen virksomhed. Derfor er opgaven at sikre tilfredse kunder, der har adgang til gode – gerne nyskabende – og altid konkurrencedygtige boliglån.

Citat

“Udtalt kundefokus og sikker adgang til gode og konkurrencedygtige boliglån”

Lidt om mig

Jeg er uddannet cand.polit. og direktør for Niels Brock, der ud over aktiviteterne i Danmark har omfattende systemeksport til Asien og USA.

Mine tillidshverv omfatter blandt andet formandsposten for California International Business University i San Diego, USA, bestyrelsespost i Egmontsfondens ”lær for livet”, 3 års erfaring med bestyrelsesarbejde i forsikringsselskabet Tryg, har siddet i Danmarks vækstråd i 4 år, sidder i Tryghedsgruppens repræsentantskab, er koordinator for udbud og gennemførelse af gymnasiale suppleringskurser, udpeget af Undervisningsministeriet, erhvervsmentor for foreningen Nydanskere m.m.

Privat er jeg gift med Ernst Eskildsen, udviklingsdirektør i Energi- & Bygningsrådgivning A/S – og sammen har vi tre store børn og et barnebarn.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail