Benny Kirkegaard

Chefkonsulent hos Kirkegaard-Consult

Info

Benny Kirkegaard


Bestyrelsesmedlem

Chefkonsulent hos Kirkegaard-Consult
7800 Skive

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg er blevet opfordret og vil gerne gribe udfordringen, fordi jeg har en klar mening om realkredit og finansiering. Det er vigtigt at værne om den medlemsejede realkredit, som vores forfædre startede. Vi skal udvikle den, så den til enhver tid giver kunder og medlemmer de bedste betingelser.

Samarbejdet mellem Forenet Kredit og pensionskasser giver en styrkeposition og unikke muligheder for fremtidig konkurrence og drift. Det vil jeg gerne være med til at videreudvikle til fordel for kunder og medlemmer i Nykredit og Totalkredit

Hvad er dine mærkesager?

Økonomi, job og velfærd hænger sammen, og fair realkreditlån til skarpe priser overalt i landet og især i Nordvestjylland er af afgørende betydning for vækst og udvikling. Derfor vil jeg arbejde for en veldrevet realkredit med konkurrencedygtige priser og medlemsfordele som fx overskudsdelingen ”KundeKroner”.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

  • En stærk forening – så der også er unikke lånemuligheder til vores børn og børnebørn.
  • En unik dansk lånemulighed – også i fremtiden.

Citat

Sammen kan vi endnu mere !

Lidt om mig

Jeg er gift med Else Marie. Vi bor i Skive på 25. år. Jeg er uddannet økonom og har været direktør i Landbo Limfjord, hvor jeg har arbejdet med erhvervsøkonomisk og finansiel rådgivning med kundefokus.

Personligt er jeg drevet af at gøre en forskel for andre mennesker. Jeg tror på fællesskab og respekt for andres synspunkter og ser en gevinst ved forskellighed, når der skal findes gode løsninger. Jeg kan godt lide at vende tingene lidt på hovedet ind imellem for at sikre, at alle aspekter af en sag er taget i betragtning. Når et mål er sat, arbejder jeg dedikeret – og gerne sammen med andre for at nå det.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail