Bettina Egerland

Adm. direktør i og stifter af Conscius A/S, uddannet MSc International Business Economics

Info

Bettina Egerland


Adm. direktør i og stifter af Conscius A/S, uddannet MSc International Business Economics

  • Valgår: 2021-2025
  • Valgområde: Nordjylland
  • Valggruppe: Erhverv

Adm. direktør i Conscious A/S

  • Medlem af Forenet Kredits bestyrelse 2016-2020
  • Adm. direktør i Conscius A/S, Heimaery ApS og Egerland Holding ApS

Bestyrelsesmedlem i:

  • Alexandra Instituttet A/S
  • Conscius A/S

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

I Danmark er vi privilegeret med vores realkredit model, hvor vi kan belåne vores ejendomme på meget fordelagtige vilkår – lave omkostninger, lav rente, sikkerhed for ikke at få opsagt sit lån, hvis man betaler sine ydelser. En stabil og tryg belåning frem for banklån for den enkelte.

Forenet Kredit ejer 79% af Nykredit, som er den sidste store danske finansielle foreningskontrollerede virksomhed. Foreningsejerskabet, hvor du som låntager bliver medlem af foreningen, er meget vigtigt at værne om. Forenet Kredits vigtigste opgave er at sikre, at den unikke danske realkreditmodel kan overleve og udvikles. Realkreditmodellen er en meget robust model – ingen realkreditvirksomheder er nogensinde gået konkurs. Det er også en solidarisk model, som bl.a. betyder at unge mennesker i en tidlig alder kan få egen bolig. Det er interessant med medlemsejet forening i form af Forenet Kredit bag Nykredit og Totalkredit. Den foreningsejet model er god og interessant for vi har alle i hele Danmark mulighed for at sætte vores præg på vejen frem og udviklingen af Forenet Kredit.

Jeg genopstiller til repræsentantskabet i Forenet Kredit, fordi jeg ønsker at være med til at fastholde og fortsat udvikle foreningen og selskaberne i Nykredit-koncernen (Nykredit Realkredit, Nykredit Bank og Totalkredit) som foreningsejede stærke finansielle selskaber.
I de seneste 4 år har jeg siddet i Forenet Kredit´s bestyrelse. Jeg har opbygget stor viden og indsigt og jeg har hjerte der fortsat brænder for at være med til at udvikle Forenet Kredit .

Hvad er dine mærkesager?

Fokus på, at Nykredit Koncernen fortsat har de bedste optimale finansielle tilbud til kunderne i hele landet – også for os i ”udkanten” af Danmark. Nøgleord er, gennemsigtighed, gode priser og bevare konkurrence.

Fokus på, at fremtidssikre realkreditten i forhold til verdensmål om bæredygtig energi, nr. 7 samt verdensmål nr. 11, bæredygtige byer og lokalsamfund

At udvikle foreningsejerskabet til gavn for kunder, medarbejdere, ejere og samfundet

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Foreningen skal i de kommende år sikre, at Nykredit fortsat har de lavest mulige priser samtidig med, at man sikrer en langsigtet robust virksomhed, der kan låne ud i hele Danmark. Foreningen skal ligeledes tage aktiv del i samfundsudviklingen specielt i lyset af genopretningen efter COVID-19 og iværksætte tiltag for at understøtte en langsigtet gennemførelse af en klimapolitik i Danmark.

 

Lidt om mig

Et holistisk menneske som værner om dem som har brug for hjælp.

Fritiden handler om islandske heste og at hjælpe især dyr. Jeg redder gerne en måge og inviterer også “nødstedte” mennesker til at bo i en periode, hvor jeg/vi lige kan hjælpe dem på den gode vej igen.

Bor i Aalborg med min datter Liv på 19 år, vores dyr og havens fugle reservat.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail