Christian Christensen

Direktør, CC Hornsyld ApS

Info

Christian Christensen


Direktør, CC Hornsyld ApS
Hedensted

  • Valgår: 2019-2023
  • Valgområde: Østjylland
  • Valggruppe: Erhverv
Christian Christensen

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg har samarbejdet med Nykredit i mange år, men det var først for fem år siden, jeg blev opmærksom på det stærke foreningsejerskab og muligheden for at få indflydelse som låntager. I 2015 blev jeg medlem af repræsentantskabet. De seneste fire år har der været en del stormvejr omkring foreningen, men jeg glæder mig over at Forenet Kredit og Nykredit efter min mening nu står stærkere end nogen siden før. Medlemsdemokratiet er samtidig blevet mere levende, og det tror jeg er vigtigt for at kunne bevare og udvikle ejerskabet af Nykredit.

Hvad er dine mærkesager?

– Idealisten Christian ønsker at alle i Danmark har mulighed for at eje fast ejendom. Nykredit skal altid være i stand til at tilbyde finansiering. Uanset hvor i Danmark man bor, og uanset om det er krise eller højkonjunktur.
– Egoisten Christian vil have adgang til billig finansiering. Jeg holder et vågent øje med at vores virksomhed, Nykredit, drives effektivt, og altid er konkurrencedygtig – både før og efter kundekroner.

Lidt om mig

Jeg er 41 år, og bor med min hustru og vores to børn i Hedensted. Jeg er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Århus. Mit daglige virke er som direktør i grovvareselskabet Hornsyld Købmandsgaard A/S, hvor jeg har været ansat siden 2005.
Jeg er bestyrelsesmedlem i en del virksomheder, samt i vores brancheorganisation. Siden 2015 har jeg være repræsentantskabsmedlem i Forenet Kredit. Jeg vurderer at min erfaring og min baggrund gør mig i stand til at forstå det – til tider – komplicerede materiale, der danner baggrund for, at vi i repræsentantskabet kan træffe gode beslutninger. I min fritid holder jeg af at være sammen med familie og venner. Da jeg også holder af god mad, er det nødvendigt for mig at løbe en tur et par gange om ugen.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail