Christina F. Bustrup

Pensionsdirektør hos Tryg

Info

Christina F. Bustrup


Pensionsdirektør hos Tryg

  • Valgår: 2021-2025
  • Valggruppe: Obligationsejer

Uddannelse

Uddannet cand.act. (aktuar) ved Københavns Universitet i 1999

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Når det danske realkreditsystem fremhæves internationalt, som et af verdens bedste systemer til at sikre boligejerne finansiering af deres bolig, har Forenet Kredit en stor del af æren. Forenet Kredit er helt unik i den danske finansielle sektor, fordi den har en foreningsdrevet ejerstruktur, og i mere end 165 år har stået som garant for lån og tryghed for boligejerne. Den position skal der værnes om, og det vil jeg gerne bidrage til.

 

Hvad er dine mærkesager?

Vi skal tage et aktivt samfundsansvar og agere bæredygtigt i udviklingen af Forenet kredit – ud over det forretningsmæssige aspekt.

 

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Jeg vil arbejde for, at Forenet Kredit lever op til sit ansvar om at tilbyde de bedste lånemuligheder til boligejere og erhvervsdrivende i Danmark, og ikke mindst til enhver tid har de nødvendige kapitalmæssige muskler til fortsat at kunne tilbyde attraktive lån i en sektor med tiltagende regulering af både nationale og internationale myndigheder.

Der er også en opgave i at effektivisere koncernen yderligere, så Nykredit drives så omkostningseffektivt som muligt samtidigt med, at Nykredit viser sig værdig til kundernes fortsatte tillid. Det gør vi bedst ved at sikre, at den værdi, som et stærkere Forenet Kredit skaber, kommer kunderne i Totalkredit og Nykredit til gode – blandt andet gennem fordelsmodellen KundeKroner.

 

Citat

Vi skal tage et aktivt samfundsansvar, og gå forrest i finanssektoren i forhold til at drive en ansvarlig og bæredygtig virksomhed.

 

Lidt om mig

Bosiddende i Vedbæk.
Siden juni 2020 Pensionsdirektør i det børsnoterede forsikringsselskab Tryg, der er et af Nordens største forsikringsselskaber.

Tidligere CCO/kommerciel direktør i Edlund A/S, der leverer totale løsninger til administration af kundeporteføljer indenfor liv og pension. Tidligere administrerende direktør i nærpension A/S, et 100 pct. ejet datterselskab af AP Pension koncernen. Tidligere og igennem en længere årrække COO (kundedirektør) i AP Pension.

Bestyrelsesmedlem i Grønlandsbanken, og indtrådt i bestyrelsen i 2015. Senest genvalgt i 2019 og opfylder Komitéen for god Selskabsledelses definition af uafhængighed. Medlem af revisionsudvalget og risikoudvalget

Du kan læse mere om mig på min LinkedIn profil på: http://www.linkedin.com/in/christinabustrup

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail