Claus Kokholm

Senior Partner, indehaver af konsulentvirksomheden Claus Kokholm Management ApS og INFINITY Remanufacturing

Info

Claus Kokholm


Senior Partner, indehaver af konsulentvirksomheden Claus Kokholm Management ApS og INFINITY Remanufacturing
6752 Glejbjerg

ClausKokholm

Uddannelse

Master of Business Administration, Executive, fra Aarhus Universitet & Syddansk Universitet i 2014.

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Forenet Kredit er en forening for kunder i Nykredit og Totalkredit, som bygger på medlemsdemokrati. Det er noget, vi skal passe godt på, så vores børn og børnebørn også kan få gavn af denne. Jeg finder det naturligt at sætte handling bag ordene ved at stille op og sikre, at der også i den finansielle sektor fortsat vil være et stærkt foreningsalternativ til alle.

Hvad er dine mærkesager?

STÆRK ØKONOMI: Det er vigtigt, at omkostningerne for kunderne er konkurrencedygtige. Det er også tilfældet i dag, hvor både foreningens selskaber NYKREDIT og TOTALKREDIT drives effektivt, både med hensyn til service og økonomi.

LOKAL FORANKRING: Alle skal have adgang til foreningens tilbud, også selvom man bor i en 6000 eller 7000 postnummerserie. Foreningen skal ikke være en eksklusiv klub, men en medlemsforening for alle, uanset om der bare er en mursten indtil naboen, eller en grusvej og 800 meter hen til næste nabo.

BÆREDYGTIGHED: Det er vigtigt for mig, at vi afleverer tingene i samme stand, som vi har modtaget dem (eller bedre). Det betyder, at jeg vil værne om, at vi kan efterlade vores børn og børnebørn med de samme muligheder, som vi har.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Sikre at foreningen også fremover er minimum lige så stærk som nu og konkurrencedygtigt kan levere finansiering til ALLE postnumre i Danmark.

Værn om demokratiet, det er absolut den bedste investering i et godt liv, du kan lave – for os alle.

Lidt om mig

Professionelt bestyrelsesarbejde samt indehaver af konsulentvirksomheden Claus Kokholm Management ApS og Hydraulik remanufacturing gruppen: INFINITY Remanufacturing, som sælger industrielt genfabrikerede hydrauliske motorer og pumper i Europa.

Jeg er 50 år, bosiddende i Glejbjerg, gift med Mette og sammen har vi 3 halvvoksne børn. Jeg har i min karriere arbejdet i alle dele af Syd- og Sønderjylland. Sønderborg, Aabenraa, Toftlund, Kolding, Jels, Bramming, Esbjerg og nu hjemme i Glejbjerg. Det har været en gave for mig i forhold til at få åbnet øjnene for, hvordan vi kulturelt faktisk hænger bedre sammen, end man måske tror. Vi er nemlig ikke så forskellige, når vi taler om, hvad vi drømmer om og ønsker for vores familier og venner.

 

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail