Flemming Eriksen

Direktør (FLE-Consult)

Info

Flemming Eriksen


Direktør (FLE-Consult)

  • Valgår: 2021-2025
  • Valgområde: Fyn
  • Valggruppe: Privat

Uddannelse

Økonom - Statsautoriseret ejendomsmægler -Valuar

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg blev medlem af repræsentantskabet i 2017 og har sammen med de andre medlemmer været med til at fastholde ejerskabet til Nykreditkoncernen på danske hænder og påvirke udviklingen i både foreningen og koncernen til gavn for kunderne i form af billigere lån (kundekroner) og for samfundet. Dette arbejde vil jeg gerne fortsætte og udvikle til gavn for kunderne og samfundet i form af endnu billigere realkreditlån og fastholdelse mulighederne for realkreditlån i hele landet, samtidig med at foreningen og Nykreditkoncernen støtter med både grønne ideer og klimapåvirkende tiltag i forbindelse med ejendomsfinanciering (både privat og erhverv).

 

Hvad er dine mærkesager?

  • At sikre både privatkunder og erhvervskunder endnu billigere lån ved stærk økonomistyring i foreningen og koncernen samt udvikling af kundekronemodellen.
  • At sikre udlån i hele Danmark.
  • At forbedre lånemuligheder for både ældre og unge – specielt førstegangskøbere, hvis muligheder er væsentligt forringet på det seneste.

Jeg er generelt kundernes repræsentant og varetager også helhedens interesser. Og så har jeg naturligvis fokus på fynske forhold.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

  • At fastholde og arbejde efter foreningens værdier.
  • At bevare ejerskabet til Nykredit-koncernen på danske hænder samt sikre dansk realkredit på “den lange bane”, da det er et helt unikt system.
  • At understøtte og udvikle tiltag til gavn for klimaet.

Vi har flere gode danske modeller – realkredit er en af dem !

Lidt om mig

Jeg er 68 år, gift og bor i Nyborg. Jeg har 3 børn og 7 børnebørn. Jeg har haft en lang kommunal karriere (fra kontorelev til økonomidirektør og kommunaldirektør), hvorefter jeg blev selvstændig ejendomsmægler inden for både bolig og erhverv. Efter salg af forretningen har arbejdet som konsulent for denne, og nu driver jeg et mindre konsulentfirma med rådgivning inden for økonomi, fast ejendom, jura og ledelse.

Jeg er af Domstolsstyrelsen beskikket som sagkyndig. Jeg har desuden været lærer/underviser og domsmand. Jeg er aktiv i foreningsliv og er ivrig motionsløber.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail