Helle Lundsgaard

Kommunikationsrådgiver, HD(A) og strategisk planner, Drømmefabrikken

Info

Helle Lundsgaard


Kommunikationsrådgiver, HD(A) og strategisk planner, Drømmefabrikken

  • Valgår: 2020-2024
  • Valgområde: Sjælland og Bornholm
  • Valggruppe: Privat

Uddannelse

Jeg er uddannet afsætningsøkonom HD(A) med speciale i forbrugeradfærd og har suppleret med uddannelsen i strategisk planning fra Den Danske Reklameskole. Efteruddannelser, fx i ledelse og digital markedsføring, ejendomsmæglereksamen og bestyrelsesuddannelser, bl.a. fra INSEAD/Business Kolding og Dansk Energi.

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Da jeg stillede op sidst, var et af mine mål at få bidragssatserne ned. Nu har vi fået KundeKroner, og forbrugerbladet Tænk anbefaler Totalkredit som bedste realkreditlån. Der er sket meget i den seneste valgperiode, hvor jeg har været medlem af repræsentantskabet. Jeg var med i det første moderniseringsudvalg og synes, vi er nået rigtig langt, men jeg vil gerne fortsætte arbejdet med at forme fremtidens medlemsdemokrati og kan bidrage med bred erfaring fra andre medlemsejede virksomheder.

Hvad er dine mærkesager?

Danmark ville være fattigere uden et medlemsejet realkreditinstitut. Jeg er glad for, at børsnoteringen ikke blev til noget, og at Nykredit blev attraktiv for danske pensionskasser, så foreningen kunne fortsætte som majoritetsaktionær. Med en velkørende koncern, kan udbyttet konverteres til KundeKroner, der kan sikre attraktive realkreditlån og fastholde tilfredse kunder. Jeg arbejder professionelt med loyalitetsprogrammer, og vi kan være stolte af, at vi i Forenet Kredit nu har Danmarks bedste loyalitetsprogram til Danmarks bedste realkredit. Det er vigtigt for mig, at vi som repræsentanter for ejerne også agerer som vagthunde for forbrugerne. Også i Nykredit Bank, Invest m.v. skal man som kunde kunne føle sig sikker på, at ordentlighed er en del af engagementet.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Vi har i årevis hørt røster om, at den danske realkreditmodel er i fare, og nu nærmer tiden sig for realitetsforhandlinger om bankunionen. Med formidling af viden om den unikke danske realkreditmodel skal vi gøre vores for at sikre, at danskerne fortsat får adgang til realkreditfinansiering af fast ejendom på de attraktive vilkår, vi kender. I en verden hvor vi konstant må forarges over svindel og humbug, er det min vision, at Nykredit står som en koncern, som kunderne kan være sikre på er foran, når det gælder konkurrencedygtige produkter, bæredygtighed og gamle dyder som ordentlighed, sund fornuft og høj integritet. Som majoritetsaktionær er det vores pligt, at foreningen sikrer dette.

Jeg arbejder professionelt med loyalitetsprogrammer, og vi kan være stolte af, at vi i Forenet Kredit nu har Danmarks bedste loyalitetsprogram til Danmarks bedste realkredit.

Lidt om mig

Jeg har en stor nysgerrighed for nye ting, en udpræget retfærdighedssans, og jeg ved, at det hjælper at gøre en indsats. Jeg har endda papir på at være en ildsjæl. Jeg stillede op til min første bestyrelse som 20-årig og har siden konstant været aktiv i en lang række bestyrelser og repræsentantskaber, heraf i en del medlemsejede virksomheder. Jeg var den første i familien, der blev student, og jeg læste HD som bureauleder med to små børn. Karrieremæssigt stræbte jeg efter at blive administrerende direktør. Det blev jeg som 40-årig, men den arbejdsmæssige lykke fandt jeg for alvor, da jeg blev selvstændig kommunikationsrådgiver i 2003. Det giver mig friheden til selv at tilrettelægge mit arbejde og plads til bestyrelsesarbejde, hvor jeg kan bruge min erfaring til at hjælpe andre og selv få ny indsigt. Jeg bor i Ringsted med min kæreste, mens mine døtre er flyttet hjemmefra for længst, og jeg er så heldig, at jeg for nylig er blevet mormor.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail