Helle Okholm

Bestyrelsesmedlem i Jeudan A/S, Goodvalley A/S og Lokaltog A/S

Info

Helle Okholm


Bestyrelsesmedlem i Jeudan A/S, Goodvalley A/S og Lokaltog A/S
2300 København S

  • Email: hok@hcokholm.dk
  • Valgår: 2018/2022
  • Valgområde: København og Nordsjælland
  • Valggruppe: Privat
  • Følg mig på:

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Nykredit har som Danmarks største långiver stor samfundsmæssig betydning. Ved at opstille til repræsentantskabet ønsker jeg gennem Forenet Kredit at bidrage til den fortsatte positive udvikling af virksomheden. Nykredit skal også på den lange bane være en stærk og konkurrencedygtig aktør på det danske realkreditmarked til gavn for kunder, ejere, medarbejdere og samfund.

Hvad er dine mærkesager?

Nykredit skal fortsat kunne levere konkurrencedygtige realkreditlån til kunder i hele Danmark. Forenet Kredit skal være garant for, at Nykredit er en robust, langsigtet virksomhed. I muligt omfang skal modtaget udbytte tilbage til kunderne for yderligere at styrke fordelene ved at være kunde i en overvejende medlemsejet virksomhed.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Fokus skal være på balancen mellem et stærkt finansielt beredskab og hensynet til at betale overskud tilbage til kunderne for yderligere at styrke fordelene ved at være kunde i en overvejende medlemsejet virksomhed.

Citat

Nykredit skal nu og i fremtiden sikre fair realkreditlån til hele Danmark

Lidt om mig

Jeg har bestyrelseserfaring fra virksomheder inden for den finansielle sektor og ejendomssektoren. Tidligere har jeg arbejdet som CFO og statsautoriseret revisor. Jeg er derfor helt parat til at deltage i det strategiske arbejde med den fortsatte udvikling af Forenet Kredit og Nykredit, herunder vurdere de udfordringer, som den særlige lovregulering for finansielle virksomheder indebærer for Nykredit.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail