Jacob Stæhr

CEO og bestyrelsesmedlem i Henning Stæhr A/S

Info

Jacob Stæhr


CEO og bestyrelsesmedlem i Henning Stæhr A/S
1864 Frederiksberg C

  • Email: jacob@staehr.as
  • Valgår: 2022
  • Valgområde: København og Nordsjælland
  • Valggruppe: Erhverv
  • Følg mig på:

Uddannelse

Cand.merc. IMM

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Som ejerleder og iværksætter har jeg gennem de sidste 10 år haft en stor berøringsflade med Nykredit-koncernen. Jeg benytter Nykredit som privatkunde, realkreditkunde og erhvervskunde. Jeg har herigennem fået en indsigt i, hvad virksomheden gør godt, og hvilke områder der kan forbedres. Derfor vil jeg gerne bidrage til koncernens udvikling gennem Forenet Kredit.

Hvad er dine mærkesager?

Ungdommen: Mit ønske er at repræsentere ungdommen og dermed fremtiden. Realkreditsystemet i Danmark er unikt og giver unge mennesker muligheden for på forholdsvis billige vilkår at indtræde på boligmarkedet. Det ønsker jeg at bevare igennem en målrettet indsats, der sikrer, at ungdommen får muligheden for altid at være en del af det danske boligmarked.

Bevaring af realkreditsystemet: Ligeledes vil jeg kæmpe for at bevare realkreditsystemets muligheder, som ikke findes lignende nogle andre steder i verden som en attraktiv og billig finansieringsform for alle.

Iværksætteri: Som ejerleder, iværksætter og investor mener jeg, at Nykredit-koncernen skal gå forrest og hjælpe unge iværksættere med finansielle fleksible produkter og dermed være en stærk samarbejdspartner.

Grøn omstilling: Nykredit-koncernen skal i højere grad være en medspiller, når fremtidens virksomheder skabes og være en rollemodel, når det gælder grøn omstilling.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Forenet Kredit skal som forening blive mere kendt. Mange kender Nykredit, men få, særligt unge mennesker, kender Forenet Kredit og det, som foreningen repræsenterer.

Der findes nærmest ingen andre finansieringsalternativer på verdensplan, der kan måle sig med realkreditsystemet i Danmark. Forenet Kredit skal kæmpe for at bevare realkreditsystemet som en attraktiv og billig mulighed for alle danskere at indtræde på boligmarkedet.

Citat:

“Vi skal bevare det danske realkreditsystem for at give fremtidige generationer de bedste vilkår for at indtræde på boligmarkedet.”

Lidt om mig:

Jeg er 35 år og bor på Frederiksberg med min kone og vores søn på 7 måneder. Jeg er uddannet cand.merc. fra CBS og har tidligere boet og arbejdet i Hong Kong og Schweiz.

Til dagligt arbejder jeg som direktør i vores familievirksomhed, Henning Stæhr A/S, fra 1949, hvor jeg er 3. generation. Vi distribuerer ure fra Schweiz og Asien til butikker i de skandinaviske lande. Jeg sidder desuden i bestyrelsen i en række selskaber, som vi er medejere af.

På grund af min iværksætterånd dels stifter og investerer jeg sideløbende i start-ups, som giver mig en masse spændende indhold og udfordringer i hverdagen.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail