Jesper Vork Nielsen

CTS-tekniker hos Siemens

Info

Jesper Vork Nielsen


CTS-tekniker hos Siemens

  • Valgår: 2021-2025
  • Valgområde: Fyn
  • Valggruppe: Privat

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg stiller op igen til repræsentantskabet, da jeg mener det er vigtigt, at repræsentantskabet også repræsentere låntagerne og da det i dag består 95% af advokater, ledere og selvstændige, så det er vigtigt vi også er nogle stykker der har et ganske almindeligt job, da vi nogle gange ser tingene fra en anden side og ikke er bange for, at stille kritiske spørgsmål, hvilket er vigtigt for at starte en debat i et repræsentantskab. Udover det er stadig en masse ting der kan forbedres, selvom der er sket rigtigt meget de sidste 4 år.

 

Hvad er dine mærkesager?

Mine mærkesager:

  •  Forenet Kredit skal ikke afgive mere ejerskab.
  • Vi skal have analyseret på, om vi kan gøre det lettere, at låne ud til yderområderne.
  • Vi skal have et arbejdende repræsentantskab og ikke en kaffeklub, der mødes et par gange om året og nikker til bestyrelsen forslag.
  • At valgsystemet skal forbedres.
  • Så mener jeg Nykredit og Totalkredit skal være konkurrence dygtigt også, før de uddeler kundekroner.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Vi skal fokusere på, at vi også fremover har et forbrugerejet realkreditselskab, der kan holde udlånspriserne stabilt lavt, det meget vigtigt for både boligejer og dansk økonomi. Vi skal investere og støtte grønvækst og den grønneomstilling på en økonomisk fornuftig måde.
Vi skal sikre både unge og ældres adgang til boliglån, samt udlån i hele Danmark.

 

Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country. John F. Kennedy

Lidt om mig

Jeg er 47 år gammel og har arbejdet de sidste 14 år, som CTS-tekniker ved Siemens, et job med et stort fokus på energi forbedringer. Jeg bor i Søndersø på Nordfyn med min kone og 2 børn, deltager i foreningslivet på Nordfyn, som jeg mener er noget af det, der gør Danmark hel unik, derfor sidder jeg også i Energi Fyn´s repræsentantskab, som er et andet forbrugerejet selskab. Håber du deler mine holdninger og vil give mig din stemme til valget ????

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail