Lone Jager Lindquist

CEO (PTR Robots)

Info

Lone Jager Lindquist


CEO (PTR Robots)
Ugelbølle

Lone Jager Lindquist

Hvorfor stiller jeg op til repræsentantskabet?

Jeg har været bolig ejer/Total kredit kunde i snart 20 år. I forbindelse med en international erhvervskarriere er jeg blevet opmærksom på hvor unik det danske realkreditsystem er. Dansk realkredit giver almindelige mennesker mulighed for at låne finansiere deres bolig til rimelige priser. Jeg vil gerne være med til at sikre, at dette unikke system fortsat udvikles på konkurrencemæssige vilkår og forbliver medlemsejet.

Hvad er dine mærkesager?

Fremtidssikre den danske realkredit model baseret på medlemsejerskab og overskudsdeling.
Sikre billige realkreditlån til kommende generationer i Danmark. Sikre billige realkreditlån til landdistrikterne. Fortsat sikre ordentlighed og økonomisk fremdrift i driften af Nykredit og Total Kredits aktiviteter.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Vi skal sikre den fortsatte drift af en konkurrencedygtig, økonomisk stærk realkredit forretning med fokus på ordentlighed overfor kunder, partnere, medarbejdere samt medlemmer. Ovenstående skal baseres på et stærkt medlemsbaseret ejerskab, som udvikles i takt med samfundet. Endvidere er det vigtigt at sikre opbygning af det fornødne kapitalberedskab, så Nykredit/Total Kredit ikke væltes som følge af økonomisk krise.

Lidt om mig

Jeg er 48 år, er gift, har to børn og er bosat nord for Aarhus i en lille landsby, der hedder Ugelbølle, tæt ved Rønde. Min erhvervskarriere er baseret på en cand.merc. i afsætning og har været fokuseret på international vækst og forretningsudvikling. I dag er jeg aktiv partner i Family Support. Family Support hjælper virksomheder med at forebygge mistrivsel og reducere langtidssygmeldinger blandt de ansatte. Jeg er derudover formand og menigt medlem i forskellige virksomheders bestyrelser. Sidst men ikke mindst er jeg formand for netværket Bestyrelseskvinder, og har et naturligt fokus på
diversitet.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail