Lone Kjærgaard

Direktør hos Investeringsmæglerfirmaet Investering & Tryghed, cand.scient.oecon.

Info

Lone Kjærgaard


Direktør hos Investeringsmæglerfirmaet Investering & Tryghed, cand.scient.oecon.
7430 Ikast

Uddannelse

Jeg er uddannet på Aarhus Universitet. Her er jeg uddannet matematik-økonom (cand.scient.oecon).

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Vi bor i et land, hvor det for rigtig mange mennesker er muligt at købe sin egen bolig. Og på vilkår, der er helt unikke. Det kan vi takke vores særlige danske realkreditmodel for.

Med sit ejerskab af landets største realkreditinstitut spiller Forenet Kredit en helt afgørende rolle i forhold til at bevare disse gode boligfinansieringsforhold ud i fremtiden.

Det sker ikke af sig selv. Historien viser, at der er behov for at være vågen: Der skal løbende kæmpes, ændres og tilpasses.

Jeg stiller op, fordi jeg brænder for den oplagte gode sag.

Hvad er dine mærkesager?

Vi må ikke tage de gode realkreditlån fra Nykredit/Totalkredit for givet. Vi skal hele tiden være på tæerne og holde øje med de mange ting, der ligger til grund for dem: Rammevilkårene i Danmark og EU, den helt særlige ejerskabsform og ikke mindst en veldrevet, ordentlig og robust virksomhed.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Vores boliger og boligfinansiering spiller en afgørende rolle for omstillingen til en bæredygtig verden. Forenet Kredit bør ikke afvente andre – men tage ansvar og gå forrest. Vi har et ansvar for at understøtte, at den nødvendige omstilling kan ske.

Lidt om mig

Jeg er 47 år. Gift med Morten. Sammen har vi 3 børn. For ca. et år siden flyttede vi fra Nordsjælland til Ikast. Jeg er oprindelig fra Randers-egnen.

Jeg har arbejdet i den finansielle sektor siden 2001. Største del af tiden i bankverdenen, hvor også realkredit og boligmarkedet spiller en stor rolle. I dag arbejder jeg med formueforvaltning via mit job som administrerende direktør i investeringsselskabet Investering & Tryghed.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail