Louise Andersen

Operations Manager (Copenhagen Mist)

Info

Louise Andersen


Operations Manager (Copenhagen Mist)

  • Valgår: 2021-2025
  • Valgområde: Fyn
  • Valggruppe: Privat

Uddannelse

IT-administrator, Projektleder

Hvorfor stiller du på til repræsentantskabet?

Jeg genopstiller fordi jeg gennem de sidste 4 år har været med til at rykke foreningen mere, end jeg havde troet muligt da jeg stillede op første gang i 2017, men også fordi der endnu er meget at gøre. I 2017 var der planer om en børsnotering af Nykredit, men heldigvis lykkedes det at afværge denne og bevare den sidste danske foreningsejede realkreditFORENING på kundernes hænder. Med ca 40% af alle realkreditlån i Danmark har Nykredit stor betydning for prissætningen på realkreditlån og det er derfor afgørende for den enkelte boligejer at repræsentantskabet består af helt almindelige boligejere som dem selv, der vil arbejde for lave priser på boligfinansiering for alle uanset alder og uanset hvor i landet man bor.

 

Hvad er dine mærkesager?

  • Billigst mulige realkreditlån
  • Lige lån til alle, uanset alder og bopæl
  • Ordentlighed
  • Forenet Kredit skal forblive foreningsejet
  • Styrke medlemsdemokratiet

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Finansbranchen har en stor opgave med at få genoprettet tilliden fra samfundet og her skal Nykredit gå foran med det gode eksempel. Kunder, ansatte og naturen skal behandles ordentligt og ansvarligt, og ligesom vi skal passe på vores natur så den kan gives videre til vores børn og børnebørn i en bedre tilstand end vi overtog den, ligeledes skal vi passe på vores 200 år gamle realkreditsystem og sørge for at det består for de kommende generationer.

De der har evnen, har også pligten.

 

Lidt om mig

Jeg købte mit første hus som 20-årig og har været husejer siden. Her 21 år senere har jeg igen købt hus, nu sammen med min kæreste i Odense. Til daglig er jeg IT-ansvarlig i en advokatvirksomhed mens meget af min fritid bruges på bestyrelsesarbejde, da jeg brænder for forenings- og andelstanken. For mig er det vigtigt at bidrage til medlemsdemokratiet, hvorfor jeg også sidder i repræsentantskabet i det lokale elselskab samt i et lille pengeinstitut.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail