Marie Bender Foltmann

Kommunikationsdirektør i ATP

Info

Marie Bender Foltmann


Bestyrelsesmedlem

Kommunikationsdirektør i ATP
2100 København Ø

  • Email: mft@atp.dk
  • Valgår: 2018-2022
  • Valgområde: København og Nordsjælland
  • Valggruppe: Privat
  • Følg mig på:

Uddannelse

  • MSc., London School of Economics
  • Cand.scient.pol, Københavns Universitet
  • MPA-studier Harvard Kennedy School

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Med et stærkt Forenet Kredit sikrer vi Danmarks eneste tilbageværende foreningsejede realkreditinstitut. Det er unikt, og det skal vi værne om.

Med et ansvarligt foreningsejerskab bidrager Forenet Kredit til at skabe stabile rammer for at drive en konkurrencedygtig virksomhed, der både sikrer gode og billige produkter til kunderne og samtidig en attraktiv investeringsmulighed for investorer. Det bidrager til stabiliteten i det danske velfærdssamfund i hele landet på tværs af generationer.

Det tror jeg på, og derfor genopstiller jeg.

Hvad er dine mærkesager?

Jeg genopstiller til repræsentantskabet for at bidrage til et ansvarligt og bæredygtigt foreningsejerskab.

Et finansielt ansvarligt og bæredygtigt foreningsejerskab der respekterer kompleksiteten i konstruktionen og stædigt fastholder blikket både på kunder og på investorer. Kun med respekt for begge parter kan foreningen bidrage til at sikre rammerne for en fortsat stærk og attraktiv realkreditfinansiering til gavn for kunder og investorer, medarbejdere og samfund.

Et bæredygtigt foreningsejerskab gælder også om at tage ansvar og være del af samfundet. Her vil jeg fortsætte mit aktive arbejde i repræsentantskabet og i foreningsbestyrelsen med en bæredygtig demokratimodel og en tydelig stemme i arbejdet med den grønne omstilling.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Finanssektoren er en bærende samfundsinstitution og spiller en nøglerolle i den grønne omstilling.

Gennem mit arbejde i Forenet Kredits klimaudvalg har jeg set, hvordan samspillet mellem forening og forretning kan sætte fokus på indsatsen for den grønne omstilling. Jeg vil arbejde aktivt for, at vi med foreningsejerskabet i ryggen kan vise, hvilken positiv samfundsforandring sektoren kan bidrage til at drive.

Lidt om mig

“Ildsjæl med seriøs og professionel tilgang til foreningsarbejdet” – det siger samarbejdspartnere. Jeg siger selv, at jeg helt grundlæggende tror, at vi sammen kan skabe merværdi for den danske boligejer i et bredt fællesskab på tværs af generationer og geografi.

Kommer jeg med i repræsentantskabet vil jeg medbringe både solid professionel erfaring fra den finansielle sektor (pension) og centraladministrationen (bl.a. Finansministeriet) men også stor respekt for værdien af foreningsdemokrati- og engagement.

Jeg er oprindeligt fra Aalborg, men siden uddannet fra Harvard University, London School of Economics og Københavns Universitet. I en hverdag med mange forpligtelser som småbørnsfamilie sætter jeg pris på netop det engagerende nære fællesskab med gode naboer.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail