Marie Louise LM Friderichsen

Godsejer, seniorprojektleder, Gate 21

Info

Marie Louise LM Friderichsen


Godsejer, seniorprojektleder, Gate 21
Havnegade 53, 4900 Nakskov

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg har siddet i Nykredits repræsentantskab i to perioder nu og vil meget gerne fortsætte endnu en periode. Jeg repræsenterer en landsdel, Lolland-Falster, som i den grad har brug for at blive markeret i forhold til at kunne sikre lige og retfærdige lånemuligheder for alle dele af landet og det er derfor en mærkesag for mig, at Forenet Kredit skal præge Nykredit koncernen til at ville udvikle alle dele af Danmark og skabe udviklingsmuligheder i alle egne.<br></br>
Jeg er skovejer og arbejder som seniorprojektleder med bæredygtighed indenfor cirkulær omstilling. Derfor er Forenet Kredits grønne profil og fokus på både at understøtte et godt og fagligt dygtigt land-og skovbrug til at være bannerfører for fremtidens produktion i Europa et andet væsentligt indsatsområde for mig.<br></br>
De to indsatsområder kan kun opnås ved at sikre konkurrencemæssige god finansiering af kapital og ikke belaste vores virksomheder og husejere med voldsomme gebyrer og indviklede låneforhold.

Hvad er dine mærkesager?

Enkle vilkår for lån i HELE Danmark
Styrk danske virksomheder ind i en grøn fremtid.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Forenet Kredit er en forening og dermed ejet af medlemmerne. Forenet Kredit rækker fra den enkle husejer til den store pensionsvirksomhed. Forenet Kredit ligner dermed Danmark og det er vigtigt, at vi vedbliver med at have den profil ud i fremtiden. Den profil skal kunne ses i vores repræsentantskab og den skal sikre, at alle stemmer bliver hørt og alle hensyn får lov til at veje ind.
Forenet Kredit ejer et af de største realkreditinstitutter i Danmark og derfor er det også vigtigt, at koncernen Nykredit er konkurrenceparat og kan overleve alt pres fra både EU-regler og økonomiske kriser. Det er til vores allesammens fordel at have et stærkt selskab.
De to hensyn, skal Forenet Kredit være garant for, bliver vejet lige op mod hinanden, så vores låntagere og obligationsejere kan føle sig sikre på deres økonomi og alle kan føle sig hørt i Forenet Kredits demokrati.

Enkle vilkår for lån i HELE Danmark.Styrk danske virksomheder ind i en grøn fremtid.

Lidt om mig:

Jeg er født i Midtjylland, men har siden 2004 boet på Lolland.
Jeg er uddannet jurist fra Aarhus Universitet. Siden 1999 har jeg drevet selvstændig virksomhed med skovbrug nord for Silkeborg, samt udlejning i Maribo og Nakskov på Lolland. Jeg arbejder i Gate 21, som er et partnerskab, der arbejder for at accelerere grøn omstilling og vækst i Greater Copenhagen. Mit fokus er cirkulær omstilling og særligt i forhold til virksomheder indenfor turisme.
Jeg er formand for vores egnsteater i Maribo og sidder i repræsentantskabet for vores lokale bank, Lollands Bank. Jeg har to drenge på 22 og 20 år, som er i gang med deres videregående uddannelser og min kæreste er præst i Nakskov, hvor vi også bor.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail