Mette Bach Kjær

Direktør

Info

Mette Bach Kjær


Direktør
Damgårdsvej 17, 9480

  • Email: mbk@plusbolig.dk
  • Valgår: 2021-2025
  • Valgområde: Nordjylland
  • Valggruppe: Erhverv

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg stiller op til Forenet Kredits repræsentantskab, fordi jeg gerne vil være med til at værne om og videre udvikle forretningensmodellen i dansk realkredit – en forretningsmodel som er unik, set fra mit perspektiv.
At Forenet Kredit er foreningsejet giver en ekstra interessant vinkel og dimension. Forening og demokrati kan noget – men forpligter også, synes jeg! Både i mit job og min fritid arbejder jeg med og i foreningslivet og demokratiet – på både godt og ondt.
Målet for mig er at være med til at sikre næste generationers muligheder for finansiering af fast ejendom – uanset om det er privat, erhverv, landbrug eller almene boliger.

Hvad er dine mærkesager?

At være med til at sikre forretningsmodellen til glæde og gavn for næste generationer. At være med til at fremtidssikre realkreditten i forhold til verdensmålene f.eks. bæredygtig energi (nr. 7), bæredygtige byer og lokalsamfund (nr. 11) – at turde tænke og ta’ Forenet Kredits naturlige andel af ansvar heri. At være med til at sikre gennemsigtighed og konkurrence, og dermed gode vilkår og priser, i det danske realkreditmarked.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

At bevarer og udvikle forretningsmodellen i og omkring realkredit, med langsigtet konkurrencedygtig finansiering til alle i hele Danmark.

At vurdere og indtænke bæredygtighed, i bred forstand, i realkredit-finansiering. Flere værktøjer kan indtænkes f.eks. pris og vilkår

Når du samler den ene ende af kæppen op, følge den anden ende med!

Lidt om mig:

54-årig kvinde, der efter 30 år i den finansielle branche, heraf 17 år i Nykredit, er skiftet til den almene sektor, som direktør for Plus Bolig.
Født, opvokset og bor stadigvæk i Nordjylland – siden 1987 i Løkken, vores faste base bag ved 1. klitrække.

Mormor til Lykke på 2 år, som jeg, når det er muligt, holder fast fri med fra onsdag eftermiddag til torsdag morgen.

Fodbold har fyldt og fylder stadigvæk en del i mit liv. Som tidligere 1. holds spiller i Fortuna Hjørring igennem mange år og med A-landskampe på CV’et. Nu som aktiv i bestyrelsen i Fortuna. Medlem af DBU’s repræsentantskab og valgt til DBU’s bestyrelse som repræsentant for elitepige- og kvindefodbolden.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail