Mie Krog

Direktør i Vimavima, bestyrelsesformand, uddannet cand.negot. og HD i afsætning

Info

Mie Krog


Bestyrelsesmedlem

Direktør i Vimavima, bestyrelsesformand, uddannet cand.negot. og HD i afsætning
Viby J

Mie Krog

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

I Danmark har vi en helt unik model for finansieringen af egen bolig – realkreditlånet. Realkreditlånet er dokumenteret og i sammenligning med andre lande en meget billig måde at finansiere sin bolig på. Faktisk er det mellem 60-75% dyrere at finansiere en sammenlignelig bolig i både Sverige, Tyskland og England.

Billige realkreditlån giver en meget stor andel af den danske befolkning mulighed for at eje deres egen bolig og få glæde af de fordele, som det giver. Tryghed, frihed, langsigtet opsparing, mulighed for at invitere venner og gæster på besøg og meget mere. Værdier, som er uvurderlige for os alle.

Nykredit og Totalkredit er foreningskontrollerede gennem Forenet Kredit. Som den sidste foreningskontrollerede realkreditinstitution i Danmark repræsenterer man over 1 mio. realkreditkunder – en meget stor andel af den danske befolkning. Vi har sammen et stort ansvar for at beskytte denne model og sikre, at det ikke bliver kapital og afkastdrevne ejere, der sætter dagsordenen og dermed også prisstrukturen på det danske boliglånsmarked.

At vi skal understøtte et Danmark i balance, er ligeledes en vigtigt ting, som Forenet Kredit har et klart mål om – at HELE Danmark i fremtiden kan få billig og sikker boligfinansiering fra en udbyder, som vægter ordentlighed. Det vil jeg gerne gøre en indsats for i repræsentantskabet!

Hvad er dine mærkesager?

Sikre konkurrencedygtige ydelser med fokus på kunderne.

Fastholde belåningsmulighederne i landdistrikterne. Understøtte den løbende professionalisering af en foreningskontrolleret virksomhed. Bidrage til medlemsdemokratiet i Forenet kredit og få engageret flere Totalkredit-kunder i foreningen.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

At få endnu flere af Totalkredit-kunderne engageret i Forenet Kredit og dermed sikre, at foreningen repræsenterer en endnu større andel af kunderne og dermed kan øve indflydelse på flere niveauer – også politisk.

At fastholde koncernen som en konkurrencedygtig og ordentlig udbyder af lån i HELE landet.

Lidt om mig

Jeg er 50 år, bor i Viby J med min mand og søn på 19. Jeg er født og opvokset på landet og har derfor både indsigt og respekt for livet på landet og i byen.

Jeg er uddannet inden for international afsætning og har gennem mere end tyve år arbejdet for jyske familieejede virksomheder.

I dag er jeg selvstændig og arbejder professionelt med bestyrelser i mellemstore virksomheder.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail