Niels Jørgen Jensen

Adm. Direktør

Info

Niels Jørgen Jensen


Adm. Direktør
Vodskov Byvej 24C, 9310 Vodskov

  • Email: njj@faarup.dk
  • Valgår: 2021-2025
  • Valgområde: Nordjylland
  • Valggruppe: Privat

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg håber på at blive valgt ind i Forenet Kredits repræsentantskabet for at kunne medvirke til at sikre og udvikle den unikke realkreditmodel, vi har her i Danmark. Jeg synes det er spændende at være med til at arbejde på at udvikle og styrke rammerne omkring vores realkreditmodel, så den også kan komme kommende generationer til gavn.
Jeg er i både privat- & erhvervsmæssig sammenhæng kunde i hhv. Totalkredit og Nykredit og har derfor et aktuelt og relevant kundeperspektiv i flere sammenhænge, som jeg vil bruge omkring mit eventuelle arbejde i repræsentantskabet.

Hvad er dine mærkesager?

Gennem Forenet Kredits repræsentantskab vil jeg arbejde for, at Nykredit og Totalkredit skal være til for kunderne. Jeg vil arbejde for at udvikle Totalkredit og Nykredit, så de tilbyder gennemsigtige produkter, som kunderne kan forstå. Ydelserne skal til stadighed leveres til konkurrencedygtige priser.
Et vigtigt fokus fremadrettet er at fastholde Forenet Kredit, som en god, langsigtet og stabil ejer af Nykredit og Totalkredit.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

At udvikle og fremtidssikre dansk realkredit. At fastholde Totalkredit og Nykredit som foreningskontrollerede og demokratisk ejede virksomheder. At arbejde for belånings- og overlevelsesmuligheder for hele Danmark – og særligt her på kanten af Covid-19, hvor der skal sikres lånemuligheder, der kan understøtte de mest trængte erhverv for at sikre mulighed for genrejsning på vejen ud af Corona krisen.

Vi skal turde stille spørgsmålet igen og igen – nemlig, hvordan vi skaber mest værdi for dig og mig som kunde i Nykredit koncernen og medlem af Forenet Kredit.

Lidt om mig:

På privatfronten er jeg en del af en sportsglad og aktiv familie. Jeg bor i Vodskov sammen med Malene, der står i spidsen for det nyetablerede behandlingsråd, og vores 2 piger på hhv. 10 og 13 år.

Jeg stiller op til Forenet Kredits repræsentantskab for første gang her i forbindelse med det forestående valg i valgkreds VII.

Jeg har igennem mit arbejdsliv primært været beskæftiget i oplevelsesindustrien. Her har jeg bl.a. været ansat i LEGO koncernen, hvor jeg har været med til at opbygge og etablere LEGO House i Billund, og Fårup Sommerland, hvor jeg aktuelt er Administrerende Direktør.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail