Renate Gregersen

Centerleder i Æblehaven I/S, selvejet aktivitetshus og dagcenter - selvstændig med yogastudiet goyoga.dk

Info

Renate Gregersen


Centerleder i Æblehaven I/S, selvejet aktivitetshus og dagcenter - selvstændig med yogastudiet goyoga.dk

  • Valgår: 2020-2024
  • Valgområde: Sjælland og Bornholm
  • Valggruppe: Privat

Uddannelse

Master i etik og værdier i organisationer. Lederuddannelser. Klejnsmed (tysk: Bauschlosser). Yogalærer. Jeg har gennem mange år været leder inden for handicap- og sundhedsområdet.

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg genopstiller til repræsentantskabet, fordi jeg oplever, at det nytter at engagere sig til gavn for kunderne. De sidste år har jeg kunnet yde mit bidrag til repræsentantskabets modernisering og øget tilgængelighed. Dialoger og debatter har skubbet Forenet Kredit endnu mere i retning af inddragelse og gjort foreningen mere bevægelig. Bl.a. har jeg været i udvalget vedrørende medlemsstrategi, som har til formål at engagere flere mennesker i foreningen. Forenet Kredit har indflydelse på mange menneskers liv og vores samfund som helhed. Jeg ser det som min rolle at arbejde for Forenet Kredit som en kundeejet virksomhed, for en langsigtet og bæredygtig strategi og for fair boliglån til Danmark.

Hvad er dine mærkesager?

Det er vigtigt, at Forenet Kredit arbejder for at sikre boligejere stabile boliglån i hele Danmark, også i yderområderne. Boligejere og fremtidige boligkøbere skal kunne føle sig trygge ved at have et boliglån, som typisk strækker sig over mange år, også når der kommer samfundsudfordringer. Jeg har arbejdet for Forenet Kredits rabatmodel i form af KundeKroner, som jeg synes er helt særlig og passer godt til en foreningsejet virksomhed.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Rejsen mod at blive en mere moderne, åben og demokratisk forening er langt fra slut og skal også arbejdes for i fremtiden. Viden og information skal formidles nemt til alle kunder i Nykredit og Totalkredit. At kunne tilbyde gode og fair lån, også i fremtiden, til mange mennesker er en anden vigtig sag, som repræsentantskabet skal arbejde for. At fastholde og udvikle den unikke model som en foreningsejet virksomhed ser jeg som værdifuldt fortsat at holde fokus på.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail