Thomas Holluf Nielsen

Adm. direktør (Domea.dk)

Info

Thomas Holluf Nielsen


Adm. direktør (Domea.dk)
4000 Roskilde

  • Email: thn@domea.dk
  • Valgår: 2022
  • Valgområde: København og Nordsjælland
  • Valggruppe: Erhverv
  • Følg mig på:

Uddannelse

HD-IØ

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg har fulgt virksomheden på tæt hold de seneste fire år, hvor jeg har været repræsentantskabsmedlem, og det seneste år desuden som en del af klimaudvalget. Jeg oplever en ambitiøs koncern, som står stærkt forretningsmæssigt, og hvor det afgørende fokus er på kunderne og på at styrke en konkurrencedygtig forretningsmodel. Det fokus og den udvikling vil jeg fortsat gerne bidrage til.

Forenet Kredits ejerskab og den indflydelse, medlemmerne dermed har på forretningen, ser jeg som en stor styrke. Det stærke fællesskab og et formål med mening gør en forskel og giver en ekstra konkurrencefordel, som produkterne på hylden i sig selv ikke kan give. Det er i høj grad en mission, vi også er på i den almene branche, hvor jeg har begået mig i mange år. Og lige nu er det ikke til at komme uden om, hvis man vil være en bæredygtig og ansvarlig virksomhed. Den rejse oplever jeg Nykredit-koncernen på fin vis lykkes med i disse år. Og en koncern som Nykredit må og skal også markere sig og gøre en forskel, som en aktiv spiller i udviklingen af et moderne velfærdssamfund – præcis som vi gør i den almene branche. Det handler om at gøre en forskel for de mange – og det arbejde vil jeg meget gerne fortsat bidrage til i Forenet Kredit.

Hvad er dine mærkesager?

Kunderne – og at vi fortsat kan tilbyde stærke og konkurrencedygtige lån til alle, også almene boliger, i et sammenhængende Danmark i et stadigt mere reguleret marked

Derudover skal vi opretholde vores unikke realkreditsystem med Nykredit i en fortsat meget stærk markedsposition og med Forenet Kredit som en fortsat professionel aktør og majoritetsaktionær af Nykredit A/S.

Og så skal vi sikre, at forening og forretning går hånd-i-hånd med afsæt i kunderne.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Som forening skal vi sikre, at Nykredit styrker sin position som en kundeorienteret virksomhed, der fortsat kan tilbyde stærke og konkurrencedygtige lån til alle i et sammenhængende Danmark.

Og at der bliver leveret på bæredygtighedsområdet på alle tre bundlinjer, klima/miljø og social og økonomisk bæredygtighed.

Citat

“Det handler om at gøre en forskel for de mange – og det arbejde vil jeg meget gerne fortsat bidrage til i Forenet Kredit.”

Lidt om mig

Jeg er 52 år, far til Ida Marie på 15 år og til Peter Alexander på 18 år, er bosiddende i Roskilde, uddannet i den almene branche og på Copenhagen Business School (HD i informatik og økonomistyring). Siden 2012 har jeg været adm. direktør i Domea.dk.

Blandt yderligere bestyrelsesposter og hverv kan nævnes:

  • Repræsentantskabsmedlem i Forenet Kredit
  • Bestyrelsesformand for Mind Your Own Business
Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail