Tobias Jørgensen

Salgschef i Lunderskov Nybyg A/S

Info

Tobias Jørgensen


Salgschef i Lunderskov Nybyg A/S
6580 Vamdrup

  • Email: tobjr@kolding.dk
  • Valgår: 2020-2024
  • Valgområde: Syd- og Sønderjylland
  • Valggruppe: Erhverv

Uddannelse

Highschool Student, Pocatello High School afgangsår 2001
HF student fra Kolding Amts gymnasium afgangsår 2004
Befalingsmand ved Dronningens Artilleri regiment år 2006
Erhvervsuddannet anlægsstruktør og kloakmester år 2012

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Som formand på Kolding Havn og bestyrelsesmedlem i Esther og Hans Clausens Mindefond har jeg mulighed for at følge udviklingen og tilknytningen mellem disse og Nykredit. Det er spændende, da der er tale om en veletableret “gammel” virksomhed og en helt ny virksomhed.
Desuden er jeg erhvervsuddannet og er meget praktisk anlagt. Jeg tror på, at det vil være sundt med et bredt persongalleri i repræsentantskabet. Det kan jeg bidrage med, og jeg stiller mig derfor til rådighed.

Hvad er dine mærkesager?

1) Fair lån i hele Danmark.
2) De bedste rammer for vækst i små og mellemstore virksomheder.
3) Socialøkonomisk sigte i det, vi gør.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Fremtidssikring af vores økonomi. Mange spår, men ingen kender dagen før solen går ned. Nogle fremtidsforskere forudser et fortsat stigende arbejdsbehov de kommende 4-6 år, hvilket naturligt vil skabe økonomisk vækst. Lad os håbe og tro på dette. Andre taler om “the everything bubble”, der er en økonomisk krise større end sidste finanskrise. En negativ indlånsrente er forhåbentlig med til at regulere/udsætte en eventuel kommende krise. Det er min klare overbevisning, at vi som pengeinstitut skal ruste os til det positive og værne os mod det negative. Og generel sikker drift.

Handling er det bedste udtryk for holdning! P. Søderberg

Om mig

• Født 8/8-1984
• Gift med Tina siden september 2010
• 3 børn i alderen 4-9 år

Jeg er en resultatskabende projekt- og salgschef ved Lunderskov Nybyg med mere end 13 års brancheerfaring inden for byggeri. Jeg motiveres af at skabe udvikling og resultater gennem meningsfulde relationer og nye forretningsmæssige tiltag. Gennem hele min karriere i byggebranchen har jeg været optaget af at gøre min indflydelse gældende, hvilket har givet mig mange spændende arbejdsmæssige udfordringer og opgaver. Siden min tid i forsvaret, har jeg arbejdet med ledelse, og/eller opkvalificering af mennesker. Derfor falder det mig naturligt at tage ansvar og gå forrest, når der skal ydes en ekstra indsats.

I hjemmet har vi en sund omgangstone, hvor vi taler pænt og hjælper hinanden. Det er vigtigt for Tina og mig, at vores børn får forståelse for værdien af at lave noget. Derfor har alle tre børn også pligter. Samtidig lægger vi vægt på, at man skal være rummelig og respektere/acceptere andre menneskers forskelle.
Da jeg arbejder meget og befinder mig godt med det, har vi i fællesskab valgt, at Tina arbejder på nedsat tid, så der er tid til at hente og bringe børn, og holde styr på hus og hjem, så vi kan koncentrere os om at være familie, når vi alle er hjemme sammen. Jeg holder rigtig meget af at tilbringe tid med venner, men familielivet er det vigtigste for mig, og derfor taler vi rigtig meget om, hvad vi forventer af hinanden, og jeg har fuld opbakning på hjemmefronten, til både arbejde, politik og bestyrelsesarbejde.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail