Tommy Bøgehøj

Direktør for Bøgehøj Invest, iværksætter

Info

Tommy Bøgehøj


Direktør for Bøgehøj Invest, iværksætter
Ebeltoft

  • Email: tommy@bogehoj.dk
  • Valgår: 2019-2023
  • Valgområde: Østjylland
  • Valggruppe: Privat
Tomme Bøgehøj

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Fordi jeg som boligejer, ejer af erhvervsbygninger og medejer af flere små iværkstætterselskaber har en stor interesse i at sikre optimale konkurrencedygtige lånevilkår. Fordi jeg som kommnualpolitiker og stor lokalpoltisik interesse generelt, har et ønske om at sikre konkurrencedygtige kreditforeningsvilkår for alle, ikke kun ud fra låntagers evne og vilje, til at skabe og tage ansvar, dette vil sikre en mere harmonisk udvikling mellem land og by.

Hvad er dine mærkesager?

– Fokus på- og overskud tilbage til kunderne fremforaktionærer, derved sikres den optimale konkurrence på markedet, derfor skal Nykredit/Totalkredit fastholdes som kundejede. – At sikre markedets ebdste realkreditlån til bolig- og erhvervsbyggeri i hele landet. – At Nykredit fonden aktivt deltager i at nedrive faldefærdige boliger som ofte kan skæmme mindre bysamfund og derved give omkringliggende huse større værdi.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

I en verden med store strukturændringer i den finansielle verden og med hastig skiftende konjekturer i en urolig tid, skal Nykredit sikre sig et stærkt finansielt udgangspunkt, som kan fastholde det kundeorienterede demokrati og
skabe tryghed og økonomisk sikkerhed for alle låntagere.

Lidt om mig

Jeg er 59 år, bosiddende i Ebeltoft, gift med Annette og vi har 3 børn (som er på vej ind i boligmarkedet). Efter en årrække som direktør i flere internationale selskaber etablerede jeg mig i 2005 som iværksætter og var bl.a. ejerleder for Skomø A/S i en lang årrække, ligesom jeg i dag er medejer af en række iværksætterselskaber hvor jeg deltager i bestyrelsesarbejde m.m. Udover poster i ”egne” selskaber er jeg bestyrelsesformand for Skomø A/S samt Fregatten Jylland, ligesom jeg sidder i byrådet i Syddjurs Kommune og er medlem af økonomiudvalget. Den politiske interesse samt egen erfaring med flere større og mindre låntagninger i danske realkredit institutioner mener jeg er et godt udgangspunkt for at være med til at præge den fremtidige udvikling til gavn for alle låntagere i hele landet.

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail