Nykredits Fond uddeler knap 6 mio. kr. til 47 projekter over hele landet

Ny legeplads i Struer, grøn kulturoase på Nørrebro og et træningscenter i Svaneke. Det er bare tre ud af de 47 projekter, der har fået støtte fra Nykredits Fond i maj 2023.

Fællesnævneren for alle projekterne er, at de gavner udvikling i byerne og levedygtigheden i lokalsamfundene rundt omkring i Danmark.

Formand i Nykredits Fond, Michael Demsitz, udtaler:

Jeg er utrolig glad for, at vi endnu engang kan glæde en masse mennesker med donationer fra Nykredits Fond. Vi har en ambition om at være til gavn for hele Danmark, så det er glædeligt at se, at vi kan støtte projekter helt fra Tarm til Østerbro.

Nykredits Fond målretter sine midler til initiativer, der tages i fællesskab af en gruppe borgere, har relation til bygninger, boliger eller nærmiljø og som bidrager til at opbygge mere levedygtige landsbyer eller mere inkluderende byområder.

Bevillingerne fra Nykredits Fond er mulige, fordi foreningen bag Nykredit – Forenet Kredit – hvert år giver et tilskud til fondens arbejde.

Alle, som har ansøgt fondsmidler i denne omgang, har fået direkte svar på deres ansøgning i uge 20 2023.

Se alle bevillingerne her. 

Nykredit har ambitioner om, at koncernen skal yde lån til hele Danmark og derigennem bidrage til udvikling i by og på land. Med tilskud fra Forenet Kredit støtter Nykredits Fond projekter, der gavner udviklingen i byerne og levedygtigheden i lokalsamfundene. Læs mere om Nykredits Fond her.