Regionsmøde i Holstebro

18 november

DATO:

TID:

18:00 - 19:30

Adresse:

Musikhuset Holstebro,
Den Røde Pl. 16, 7500 Holstebro

Kom og bliv klogere på boligmarkedet og foreningen bag Danmarks største realkreditudlåner, når Forenet Kredit inviterer kunder i Nykredit og Totalkredit til en inspirerende aften i Holstebro den 18. november 2020.

Indhold

Du kan møde repræsentanter fra Forenet Kredit, der giver dig indblik i foreningens mærkesager og dine muligheder for at deltage i foreningsfællesskabet. Aftenen byder også på et indlæg fra økonomisk redaktør på Berlingske Ulrik Bie, der sætter spot på efterårets amerikanske præsidentvalg, og hvilke konsekvenser det har for den danske boligøkonomi. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og deltage i debatten i bedste foreningsstil.

Aftenens vært er Benny Kirkegaard, medlem af Forenet Kredits repræsentantskab og regionsformand i Vestjylland.

 

Tid: 18:00-19:30 derefter spisning og netværk

Program

Indlægsholdere:

  • Nina Smith er formand i Forenet Kredit og professor ved Institut for Økonomi på Aarhus Universitet. Nina er også deltidslandmand og varetager en række bestyrelsesposter. Uddannet cand.oecon.
  • Karsten Beltoft er vicedirektør i Forenet Kredit og har stor erfaring fra realkreditsektoren.
  • Ulrik Bie økonomisk redaktør på Berlingske og tidligere cheføkonom. Ulrik har stor indsigt i globale politiske og økonomiske forhold – fx ifbm. Brexit og det amerikanske præsidentvalg.