Regionsmøde i Ringsted

Sæt kryds i kalenderen den 27. oktober, når Forenet Kredit kommer til Ringsted.

Kom og bliv klogere på boligmarkedet og foreningen bag Danmarks største realkreditudlåner, når Forenet Kredit inviterer kunder i Nykredit og Totalkredit til en inspirerende aften i Ringsted den 27. oktober 2020.

Du kan møde repræsentanter fra Forenet Kredit, der giver dig indblik i foreningens mærkesager og dine muligheder for at deltage i foreningsfællesskabet. Aftenen byder også på et indlæg fra økonomisk redaktør på Berlingske Ulrik Bie, der sætter spot på efterårets amerikanske præsidentvalg, og hvilke konsekvenser det har for den danske boligøkonomi. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og deltage i debatten i bedste foreningsstil.

Aftenens vært er Renate Gregersen, medlem af Forenet Kredits repræsentantskab og regionsformand på Sjælland og Bornholm.

Indlægsholdere:

  • Michael Demsitz er næstformand i Forenet Kredit, der er hovedaktionær i Nykreditkoncernen. Derudover er han adm. direktør hos Boligkontoret Danmark, hvor han arbejder med fokus på almene boligforeninger og beboerdemokrati og styrkelse af beboers muligheder for medbestemmelse.
  • Karsten Beltoft er vicedirektør i Forenet Kredit og har stor erfaring fra realkreditsektoren.
  • Ulrik Bie økonomisk redaktør på Berlingske og tidligere cheføkonom. Ulrik har stor indsigt i globale politiske og økonomiske forhold – fx ifbm. Brexit og det amerikanske præsidentvalg.

Tid: 18:00-19:30 derefter spisning og netværk

Sted: 

Sørup Herregaard

Sørupvej 26, 4100 Ringsted