Regionsmøde i Skørping

11 november

DATO:

TID:

19:00 - 21:00

Adresse:

Comwell Rebild Bakker,
Rebildvej 36, 9520 Skørping

Kom og bliv klogere på boligmarkedet og foreningen bag Danmarks største realkreditudlåner, når Forenet Kredit inviterer kunder i Nykredit og Totalkredit til en inspirerende aften i Skørping den 11. november 2020.

Indhold

Du kan møde repræsentanter fra Forenet Kredit, der giver dig indblik i foreningens mærkesager og dine muligheder for at deltage i foreningsfællesskabet. Aftenen byder også på et indlæg fra økonomisk redaktør på Berlingske Ulrik Bie, der sætter spot på efterårets amerikanske præsidentvalg, og hvilke konsekvenser det har for den danske boligøkonomi. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og deltage i debatten i bedste foreningsstil.

Aftenens vært er Lars Henrik Hejlesen, medlem af Forenet Kredits repræsentantskab og regionsformand i Nordjylland.

Tid: 18:00-19:30 derefter spisning og netværk

Program

Indlægsholdere:

  • Michael Demsitz er næstformand i Forenet Kredit, der er hovedaktionær i Nykreditkoncernen. Derudover er han adm. direktør hos Boligkontoret Danmark, hvor han arbejder med fokus på almene boligforeninger og beboerdemokrati og styrkelse af beboers muligheder for medbestemmelse.
  • Karsten Beltoft er vicedirektør i Forenet Kredit og har stor erfaring fra realkreditsektoren.
  • Ulrik Bie økonomisk redaktør på Berlingske og tidligere cheføkonom. Ulrik har stor indsigt i globale politiske og økonomiske forhold – fx ifbm. Brexit og det amerikanske præsidentvalg.