Valg til repræsentant-
skabet i Forenet Kredit 2019

Valget i 2019 nærmer sig, og vi glæder os til denne gang at afholde medlemsvalg i Østjylland og et nyt obligationsejervalg.

Vi gør dig allerede nu opmærksom på, at datoen 28. december 2018 er årets sidste bankdag, og det er på denne dag, du senest skal have oprettet dit engagement med Totalkredit og Nykredit, hvis du vil deltage i valget 2019. Det gælder både almindelige bank- og realkredit engagementer, men også hvis du ejer Nykredit- eller Totalkredit-obligationer og vil stemme til obligationsejervalget.

Medlemsvalget i Østjylland, dækker kommunerne Favrskov, Hedensted, Horsens, Odder, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Syddjurs og Aarhus. Det er kunder i disse kommuner, der kan stemme.

Obligationsejervalget er som altid landsdækkende

Hvis du opfylder kravene til at kunne deltage i valget, så vil du automatisk modtage et brev i din e-Boks, som er tilgængeligt fra 11. januar 2019. For at modtage brevet, skal du logge ind på din e-Boks, og acceptere, at Forenet Kredit må sende post til dig. Det får du en automatisk reminder om, når du logger på e-Boks efter den 11. januar.

Valget udskrives, og valgportalen åbner den 11. januar 2019

For at logge ind som privatperson på valgportalen, skal du bruge dit Nem-ID.

Erhvervskunder skal bruge et særligt login, som de modtager i virksomhedens e-Boks.

Hvis du ønsker at opstille som kandidat, så kan du læse mere her.

Valget bliver i 2019 afholdt simultant på tre forskellige lokationer i valgområdet: Skanderborg, Ebeltoft og på Samsø. Ved hjælp af tv transmission vil der være et direkte link mellem de tre lokationer, og du bestemmer således selv, om du deltager på det ene eller det andet møde.

Her er hele tidslinjen for valget, og hvis du vil vide mere om valget, så kan du se alt om valget i Forenet Kredit 2019