Vind billetter til Danmarks mest populære fodboldskole for børn og unge

Forenet Kredit er officiel partner i DBU – og vi ønsker at støtte fodbolden og udvikle foreningslivet i hele Danmark.

Derfor udlodder vi nu billetter til DBU Fodboldskole 2022, så vi kan give børn og unge fra hele landet mulighed for at spille fodbold og være en del af et sjovt og lærerigt fællesskab.

Tilmeld dig Forenet Kredits nyhedsbrev inden den 14. december – og vær med i lodtrækningen. 

Navn
Indtast din e-mail adresse er og vær med i konkurrencen om billet til DBU Fodboldskole 2022.

Fodboldskolerne finder sted over hele Danmark og afholdes i 100 forskellige fodboldklubber. Hvis man er en af de heldige vindere, kan man helt selv vælge, hvilken klub man vil gå i fodboldskole på – og om det skal være til påske, til sommer eller i efteråret 2022. Læs også mere via fodboldskole.dbu.dk.

Om partnerskabet

Forenet Kredit støtter foreningslivet i hele Danmark. Vores fundament er foreninger. Som en af Danmarks største foreninger tager vi ansvar for at udvikle og understøtte det lokale foreningsliv i de danske fodboldklubber. Hele vejen fra de lokale klubber til landsholdet.

Få repræsenterer det danske foreningsliv som DBU. Over 1.600 lokale foreninger, som er drevet af frivillige ildsjæle, udgør fundamentet i dansk fodbold. Foreninger lærer unge mennesker mere end bare fodbold. Foreningerne er et alment dannende fællesskab, som er en del af den danske folkesjæl.

Sådan er det også med dansk realkredit, der på samme måde er dannet i forening – og er helt unikt. Her er det ikke dit køn, postnummer eller formue, der afgør prisen på dit lån. Og det går igen i Forenet Kredits partnerskab med DBU. Vi støtter både kvinder og herrer, børn og voksne – over hele landet.

Denne konkurrence er udarbejdet af Forenet Kredit. Konkurrencen løber fra den 3. december til den 14. december 2021.

De heldige vindere af konkurrencen kontaktes direkte på e-mail den 15. december. Billetten kan bruges til en valgfri DBU Fodboldskole i hele landet. Du tilmelder dig via fodboldskole.dbu.dk. Vinderen får ligeledes tilsendt præmien via e-mail. Der udloddes i alt 20 billetter i konkurrencen. Vinderne trækkes ved tilfældighed den 15. december 2021.