Vind billetter til landsholdskamp i efterårsferien

Hvad skal du lave i efterårsferien? Vi har et rigtig godt bud. Danmarks kvindelandshold i fodbold spiller nemlig mod Bosnien-Hercegovina på Viborg Stadion den 21. oktober. Og nu har du mulighed for at vinde to billetter til kampen.

Foto: Claus Birch/fodboldbilleder.dk

Forenet Kredit er stolte partnere i DBU, og vi er glade for at kunne udlodde billetter til landsholdskamp den 21. oktober på Viborg Stadion, hvor Danmarks kvindelandshold møder Bosnien-Hercegovina for at sikre sig en plads til VM 2023. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00.

Vi håber på et brag af en kamp – og vi håber på at se dig. For at deltage i konkurrencen om to billetter til kampen, skal du blot indtaste din e-mail herunder.

Deltag i konkurrencen om at vinde billetter til landskamp Danmark-Bosnien-Hercegovina

  • Angiv venligst din e-mail adresse her, så vi kan kontakte dig, hvis du er en af de heldige vindere.

 

Forenet Kredit er foreningen for kunder og låntagere i Nykredit og Totalkredit. Foreningens primære formål er at sikre en økonomisk og socialt bæredygtig realkredit i hele Danmark. Hos os bestemmer medlemmerne, og vi deler overskuddet.

Forenet Kredit og DBU er to af landets største foreninger. Og vi har begge ambitioner om at være til gavn for vores medlemmer i hele Danmark. Igennem et partnerskab, der baserer sig på landshold, bredde og ligestilling, vil vi sammen understøtte og udvikle dansk fodbold og foreningsliv.

Partnerskabet mellem Forenet Kredit og DBU er det første af slagsen, der støtter både landshold og breddefodbold – og hvor der er lige meget i støtte til kvindelandsholdet og herrelandsholdet. Det er vi meget stolte af.

Solidaritet er nemlig et vigtigt ord for os. Dansk realkredit har en helt særlig foreningstanke, hvor alle bliver behandlet lige. Og i Forenet Kredit har vi en mærkesag om, at vi støtter op om hele Danmark. Det vil sige Danmark fra kyst til kyst, ung og gammel. De værdier har vi med i partnerskabet med DBU.