Vind billetter til TOMORROW 2021

Forenet Kredit glæder sig til Danmarks første bæredygtighedsfestival TOMORROW, hvor vi som partnere vil sætte fokus på, hvordan danske boligejere kan energioptimere deres boliger. Og nu har du muligheden for at vinde billetter til festivalen. Alt du skal gøre er at svare på et enkelt spørgsmål.

Forenet Kredit er foreningen bag Nykredit og Totalkredit. Og som forening har vi overskud til en række grønne initiativer til gavn for klimaet og danske boligejere.

Energioptimering af vores boliger og bygninger er det element, hvor det ifølge Klimarådet er muligt at gøre mest for den grønne omstilling i forhold til samfundsmæssige omkostninger.

Som boligejer kan man altså gøre en reel forskel – og Forenet Kredit vil vise hvordan på Danmarks første bæredygtighedsfestival TOMORROW.

Festivalen byder på en række sjove oplevelser, hvor du som gæst kan blive inspireret og motiveret til at tænke grønt og klimavenligt, når det gælder bolig, transport og mad. Og hvis det ikke var nok, så kan du opleve artister som Scarlet Pleasure, Savage Rose, Bisse og mange andre. Se det fulde program her.

For at deltage i konkurrencen om festivalbilletterne skal du blot besvare nedenstående spørgsmål.

Vil du høre mere om Forenet Kredit? Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.