Foreningsfællesskab

Forenet Kredit er foreningen for kunderne i Nykredit og Totalkredit. Det er gratis at være en del af foreningen, hvor du får adgang til viden, arrangementer og mulighed for demokratisk indflydelse.

Som forening tilbyder vi et fællesskab, hvor der fx deles viden om dansk realkredit. Det er et fællesskab, hvor det er let at engagere sig i foreningens demokrati og få indflydelse på Nykredit-koncernen.

Kunderne i Nykredit og Totalkredit skal mærke fordelene ved at være kunde i en foreningsejet virksomhed. Det gør vi gennem tre fokusområder, som hviler på foreningens formål og mærkesager:

  1. Vi øger kundernes kendskab til Forenet Kredit, så de bl.a. oplever foreningens indsats for at sikre fremtiden for dansk realkredit
  2. Vi deler viden og skaber værdi for kunderne i Nykredit og Totalkredit.
  3. Vi opfordrer kunderne i Nykredit og Totalkredit til at engagere sig i foreningens demokrati.

Du kan læse vores forenings- og medlemsstrategi her. (PDF)

Forenet Kredit byder alle kunder i Nykredit og Totalkredit velkommen

I Forenet Kredit er vi med til at skabe en god og langsigtet udvikling af Nykredit-koncernen til gavn for kunderne.

For os handler det om at stå sammen om den danske realkredit model. Den mulighed for finansiering, som vi har i Danmark må vi aldrig tage for givet. Derfor er det vigtigt, at vi i forening kan stå sammen om det danske realkreditsystem. Så vi kan sikre gode lån i Danmark. Også til vores børn – og deres børn.

Vi ønsker, at alle kunder i Nykredit og Totalkredit kan være med til at stå sammen i forening, og at alle skal få glæde af de værditilbud, vi tilbyder.

Vi byder alle velkommen.

5 ting Forenet Kredit arbejder for

Foreningen arbejder for fem markesager til gavn for kunderne og for fremtidssikringen af dansk realkredit.

1 Verdens bedste boliglån

Danske boligejere skal have verdens bedste boliglån. Dansk realkredit er blandt de billigste boliglån i verden og har en række fordele, som boligejere i andre lande må se langt efter.

2 Realkredit også når krisen rammer

Foreningen arbejder for, at Nykredit og Totalkredit stiller op med finansiering til boligejere, virksomheder og dansk økonomi – også når krisen rammer.

3 Lån til vores børn og børnebørn

Nykredits og Totalkredits lån hviler på et fundament og en kapital opbygget siden 1851. Foreningen arbejder for, at også vores børn og børnebørn kan låne om 10,20 og 30 år.

4 Fair lån til hele Danmark

Vi vil være der, hvor vores medlemmer har brug for os. Forenet Kredit arbejder for, at vi også i fremtiden kan give fair boliglån til hele Danmark.

5 Vi deler overskuddet

Når Nykredit og Totalkredit tjener penge og giver udbytte til Forenet Kredit kan foreningen sende tilskud tilbage til koncernen, som derefter kan give rabatter til kunderne fx i form af KundeKroner. Jo større overskud, desto større mulighed for rabat. Det er en unik rabatmodel, som kommer kunderne til gode – og det kan intet andet realkreditinstitut tilbyde.

FacebookLinkedInCopy Link