Realkredit er i sagens natur en langsigtet affære.

Menneskeheden har taget et lån i klimaet. Og det er hverken rente- eller afdragsfrit. Men som boligejer kan du nedbringe gælden og måske endda gøre din bolig mere værd

Se her, hvad Forenet Kredits tilskud betyder for kunder i Nykredit og Totalkredit.

Kom godt fra start.

Med et Totalkredit Energitjek kommer du godt fra start med din energirenovering. Og du kan endda få rabat, hvis dit hus har et stort energiforbedringspotentiale. Rabatten er en af fordelene ved, at Totalkredit er ejet af Forenet Kredit. Foreningen støtter nemlig den grønne omstilling og har derfor besluttet at give et tilskud til Totalkredit, så Totalkredit kan iværksætte grønne initiativer til gavn for kunderne.

Grøn bolig – lav rente.

Som kunde i Nykredit kan du få et særligt lån til energirenovering. Og eftersom næsten 40% af Danmarks energiforbrug kommer fra bygninger, kan der ofte være noget at hente.

I forhold til klimaet må du gerne være lidt beregnende.

Bedre indeklima, ingen træk og kolde fødder er i sig selv gode grunde til at energirenovere. Men i samarbejde med Energistyrelsen har Totalkredit også udviklet en energiberegner, der kan give alle husejere et overblik over, hvad der kan betale sig i forbindelse med energirenovering.

Du kan vælge den farve, du vil. Bare bilen er grøn.

Som kunde i Nykredit kan du få en billigere vej frem med miljøvenlige el- og hybridbiler.

Høst alle de grønne fordele.

Som kunde i Nykredit kan du få finansieret landbrugsmaskiner med et mindre klimaaftryk til en lavere rente.

Få overskuddet til at gro.

Det er ret tydeligt, at menneskeheden har taget et lån i klimaet, som hverken er rente- eller afdragsfrit. Men som investor eller privatkunde i Nykredit sidder du med en mulighed for at nedbringe gælden – og måske endda blive rigere.

Fyr olien og kom ind i varmen.

Forenet Kredit er en forening. Og derfor kan vi vælge at bruge vores overskud til en række grønne initiativer. Et af dem er et tilskud til, at kunder hos Totalkredit kan få en grøn check på 10.000 kr. til udskiftning af gamle oliefyr med varmepumpe.