Martin Merrild

Gårdejer (formand for Landbrug & Fødevarer)

Info

Martin Merrild


Gårdejer (formand for Landbrug & Fødevarer)
7560 Hjerm

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Baggrunden for mit mangeårige engagement i Forenetkredit / Nykredit, er at jeg finder det meget vigtig at vi bevarer et stærkt og konkurrencedygtigt foreningsejet / andelsejet finansieringsinstitut.

Det danske obligationsbaserede realkreditsystem har sammen med kreditforeningerne sikret et af verdens bedste finansieringssystemer, til stor glæde for boligejere, boligforeninger, landbrug og andre erhvervsvirksomheder.

Den store spredning af ejendomsretten i Danmark skyldes i høj grad vort realkreditsystem.

Hvad er dine mærkesager?

  • Forenet Kredit skal gøres kendt og respekteret som hoveaktionær i Nykredit.
  • Det skal arbejdes for, at alle kunder i Nykredit og Totalkredit har kendskab til ejerforholdene og hvad det betyder for varetagelse af deres interesser.
  • Det skal sikres, at Nykredit altid har konkurrencedygtige bidragssatser, også inden indregning af Kundekroner.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

Forenetkredit skal udøve et aktivt ejerskab til Nykredit, der sikrer varetagelse af låntagernes interesser.

Det er helt afgørende, at vi også i fremtiden har et stærkt Nykredit, der i alle situationer kan imødekomme behovet for realkreditfinansiering. Nykredit skal drives effektivt med fokus på omkostningsstyring og kompetent service.

Citat

Det vigtigste er, at vi sikrer et stort og stærkt foreningsejet realkredit institut der altid har konkurrencedygtige bidragssatser.

Lidt om mig

Selvstændig landmand med stor interesse i økonomi og finasiering. Har politisk erfaring fra kommune, amt og region og har været en del af ledelsen i landbrugets organisationer i en årrække

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail