Valg 2020

Hans Peter Hollænder

Valgområde: Syd- og Sønderjylland

Info

Hans Peter Hollænder

Forretningsfører

Har du spørgsmål til Hans?

Send en mail

kandidat-erhverv

Uddannelse

Civiløkonom, HA, HD(R), registreret revisor.

Hvorfor stiller du op til repræsentantskabet?

Jeg har nu været med i 4 år og været med til at træffe en del vigtige beslutninger, som gør at Forenet Kredit i dag er, hvor vi er. Dette arbejde vil jeg gerne fortsætte til gavn for såvel boliger som erhverv. Jeg stillede oprindeligt op, fordi jeg har en "nørdet" interesse i sagen som følge af min uddannelse og mit daglige virke, hvor vi har mange kreditforeningslån i vor boligforening, men det, der i dag fanger min interesse, er den store samfundsmæssige betydning, som vor forening har, og så lægger jeg meget vægt på at sikre det fremtidige foreningseje.

Hvad er dine mærkesager?

Vi er en forening, men vi skal drives forretningsmæssigt. Vi skal bevare foreningsejet. Vi skal altid leve op til gældende krav.

Hvad er det vigtigste, foreningen skal fokusere på i fremtiden?

At være bedst og billigst til at yde kreditforeningslån i hele landet. Foreningsejet er en vigtig forudsætning for dette, så overskuddet bliver i systemet og kan deles ud som kundekroner.

Lidt om mig

Jeg er på 10. år forretningsfører i Boligforeningen Søbo i Sønderborg. Vi har 1.734 boliger p.t. Før den tid var jeg i 12 år kontorchef m.m. ved Sønderborg Kommune og før den tid uddannede jeg mig og arbejdede i knap 10 år som revisor. Jeg er gift og vi har 4 børn, hvoraf de 2 største er flyttet hjemmefra. Min fritid bruger jeg bl.a. på familien, fodbold, jagt og skovarbejde (jeg ejer et bare mindre skovparceller)

Del siden:
FacebookTwitterLinkedInEmail